Kalareseptit ja kalaruokia

Kylmäsavukirjolohifileesiivu, annos

Olemme koonneet tälle sivulle kalareseptit ja erilaisia kalaruokia. Maun lisäksi kalaruokia kannattaa syödä niiden sisältämien hyvien ravintoaineiden ja vitamiinien, kuten D-vitamiinin vuoksi. Kala on erinomainen proteiinin lähde, joten se sopii hyvin myös kuntoilijoille ja korvaamaan lihaa ruokavaliossa. Kalaa suositellaan syötäväksi vähintään 2-3 kertaa viikossa.

Kalaruuat sopivat arkeen ja juhlaan

Laadukkaista raaka-aineista valmistuu maukkaita kalaruokia niin arkeen kuin juhlaankin. Nopeat arkiruoat savustetusta kirjolohesta sopivat kiireiselle ruoanlaittajalle. Kala sopii myös juhlapöytään. Kalaruokia löytyy jokaiseen makuun ja hetkeen – olemme koonneet tälle sivulle monenlaisia kalaruokia erilaisiin tilanteisiin.

Kalaresepteistämme löydät helpot reseptit arkeen, kevyet välipalat ja iltapalat, näyttävät juhlaruoat ja monipuoliset kalareseptit joulupöytään, pääsiäiseen, juhannukseen, itsenäisyyspäivään tai vaikkapa uudenvuoden juhliin nautittavaksi.

Katso alta Kalaneuvoksen helpot kalareseptit! Reseptit on järjestetty aikajärjestyksessä, eli uusimmat reseptit ovat aina ylimmäisenä. Voit myös filtteröidä reseptejä painikkeista eri ruokalajikategorioiden mukaan. Julkaisemme tänäkin vuonna kymmeniä uusia reseptejä.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa alla olevista napeista, niin saat tiedon helposti uusista resepteistämme ja muuta mielenkiintoista sisältöä.

Seuraa Facebookissa
Seuraa Instagramissa
Seuraa Youtubessa
Seuraa LinkedIn:ssä
Seuraa Twitterissä
Seuraa

Käytä alla olevia filttereitä näyttääksesi vain reseptit, joista olet tällä hetkellä kiinnostunut. Filtterin saat pois päältä painamalla sitä uudelleen.