Kalaruoat ja kalareseptit

Mitä tänään syötäisiin? Kalaa tietenkin! Herkullisen maun lisäksi kalaruokia kannattaa syödä niiden sisältämien hyvien ravintoaineiden ja vitamiinien, kuten D-vitamiinin vuoksi. Kala on erinomainen proteiinin lähde, joten se sopii hyvin myös kuntoilijoille ja korvaamaan lihaa ruokavaliossa. Kalaa suositellaan syötäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa.

Kalaruoat sopivat moniin eri ruokailuhetkiin

Laadukkaista raaka-aineista valmistuu maukkaita kalaruokia niin arkeen kuin juhlaankin. Kalareseptit, kuten uunilohi tai nopeat arkiruoat lämminsavustetusta kirjolohesta sopivat kiireiselle ruoanlaittajalle. Kala sopii myös juhlapöytään; kokeile vaikka itse graavattua siikaa tai mätimoussea. Kalaruokia löytyy jokaiseen makuun ja hetkeen – olemme koonneet tälle sivulle monenlaisia kalaruokia erilaisiin tilanteisiin. Kalaresepteistämme löydät helpot arkiruoat, kevyet välipalat, näyttävät juhlaruoat ja monipuoliset reseptit joulupöytään, pääsiäiseen tai vaikkapa kesämökillä nautittavaksi.

Julkaisemme tänäkin vuonna kymmeniä uusia reseptejä. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa alla olevista napeista, niin saat tiedon helposti uusista resepteistämme ja muuta mielenkiintoista sisältöä!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa Seuraa Youtubessa Seuraa LinkedIn:ssä Seuraa Twitterissä

 

 

Katso alta Kalaneuvoksen helpot kalareseptit! Reseptit on järjestetty aikajärjestyksessä, eli uusimmat reseptit ovat aina ylimmäisenä. Voit myös filtteröidä reseptejä painikkeista eri ruokalajikategorioiden mukaan.

wave