Aurajuusto-kirjolohinyytit Chef Wallinin tapaan
Annoskoko: 4 30 min

AURAJUUSTO-KIRJOLOHINYYTIT MAISTUU KALAN JA SINIHOMEJUUSTON YSTÄVILLE
Aurajuusto-kirjolohinyytit Chef Wallinin tapaan on äärimmäisen maistuva grilliherkku sinihomejuuston ja kalan ystäville. Yllätä siis grillivieraasi tällä takuuvarmalla makuyhdistelmällä. Moni voisi kuvitella, että kirjolohen oma hyvä maku peittyy aurajuuston varjoon, mutta näin ei ole, vaan molemmat tukevat mukavasti toisiaan. Aurajuusto itsessään jakaa mielipiteitä, sillä sitä joko rakastaa tai vihaa. Katso Chef Wallinin reseptivideo ja valmista sen mukana.
Valmistusaineet
- n. 1 kg Kalaneuvoksen kirjolohifileetä
- 1 tl suolaa
Smetanatahna:
- 100 g Aurajuustoa
- 60 g smetanaa
- 1 dl tilliä hienonnettuna
- 2 tl hunajaa
- 2 tl sitruunanmehua
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/3 tl suolaa
Aurajuusto-kirjolohinyytit Chef Wallinin tapaan ohje
- Suolaa kirjolohifilee ja leikkaa se neljään samankokoiseen palaan.
- Nosta kirjolohifileepalat leivinpaperin ja folion päälle. Levitä smetanatahna kirjolohifileepalojen päälle ja nosta nyytit grilliin noin 250 asteeseen 15 minuutiksi. Jätä nyytit auki, jos haluat paahteisuutta
- Koristele kevätsipulilla ja sitruunalla. Nauti uusien perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
- Huom! Jos haluat aurajuuston paahtuvan enemmän, niin jätä nyytit auki.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 301
Energia 580 kcal
Proteiini 56 g
Hiilihydraatit 3 g
Rasva 38 g
Tyydyttynyt rasva 12 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 15.1 g
Sokeri 0 g
Kolesteroli 180 mg