Liekki loimutettu lohifilee

Loimutuotteet

Loimutuotteet ovat osa kulttuuriperinnettä Suomessa, joita nautitaan usein ulkona kokoontumis- tai juhlatilaisuudessa. Loimutus ei ole vain herkullinen tapa valmistaa kalaa, vaan myös ainutlaatuinen ja maukas kypsennysmenetelmä, joka korostaa kalan luonnollista makua ja lisää samalla savuista ja puumaista aromia. Tämän lempeän savuisen aromin olemme saaneet loimutuotteisiimme käyttämällä valmistusmenetelmässä aitoa tulta.

Haluamme tarjota loimutuotteita nyt myös aivan tavalliseen ruokapöytään ja kaikkien saataville, joten pakkasimme niitä kaupan kylmätiskiin. Näistä syntyi kokonainen tuoteperhe, nimeltään Liekki. Liekki loimutuotteet valmistetaan kirjolohesta sekä lohesta ja ovat saatavilla kokonaisina fileinä ja paloina.

Kokonaiset fileet sopivat sellaisenaan tarjottavaksi joko arkena tai osana juhlavaa kalapöytää. Ne sopivat hyvin myös ainesosaksi moniin kalaresepteihimme. Voit vaihtoehtoisesti käyttää Liekki loimutuotteita esimerkiksi lämminsavun tilalla.

Loimukirjolohi ja -lohifileepalat ovat täydellisiä juuri silloin, kun haluat kalaa nautittavaksi vain pienemmän määrän. Käyttöideoita saat reseptipankimme kalaresepteistä.