Lämminsavulohi-wasabirullat
Annoskoko: 16 kpl 40 min

Lämminsavulohi-wasabirullat – pikantin pehmeä alkupala juhliin
Lämminsavulohi-wasabirullat ovat pieniä, mutta vaikuttavia suupaloja, jotka yhdistävät suomalaisen savukalan lempeän maun japanilaisvaikutteiseen tulisuuteen ja raikkauteen. Nämä lämminsavulohi-wasabirullat ovat sekä katseenvangitsijoita juhlapöydässä että takuuvarmoja makunystyröiden herättäjiä – yllättävä mutta koukuttava kombo, joka jää mieleen.
Valmistusaineet
- 4 vehnätortillaa
- 150 g Kalaneuvos lämminsavulohta
- 100 g mozzarellajuustoraastetta
Wasabituorejuusto:
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 tl wasabia
- ripaus suolaa
- muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
Koristeeksi:
- rucolan versoja
- syötäviä kukkia
Lämminsavulohi-wasabirullat ohje
- Mausta tuorejuusto wasabilla, suolalla ja mustapippurilla. Levitä wasabituorejuustoa tortillan koko pinnalle. Ripottele päälle juustoraastetta ja viimeisenä murenna päälle lämminsavulohta.
- Rullaa tortilla tiiviiksi rullaksi ja litistä litteäksi. Paista tortillarullat parilapannussa (tai leipägrillissä) rapeiksi ja kullanruskeiksi.
- Leikkaa viistosti neljään osaan. Koristele rucolanversoilla ja syötäviksi kukilla.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 89
Energia 221 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatit 15 g
Rasva 13 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 4.4 g
Sokeri 0 g
Kolesteroli 31 mg