Lämminsavulohi-wasabirullat

Annoskoko: 16 kpl 40 min

Lämminsavulohi-wasabirullat

Lämminsavulohi-wasabirullat – pikantin pehmeä alkupala juhliin

Lämminsavulohi-wasabirullat ovat pieniä, mutta vaikuttavia suupaloja, jotka yhdistävät suomalaisen savukalan lempeän maun japanilaisvaikutteiseen tulisuuteen ja raikkauteen. Nämä lämminsavulohi-wasabirullat ovat sekä katseenvangitsijoita juhlapöydässä että takuuvarmoja makunystyröiden herättäjiä – yllättävä mutta koukuttava kombo, joka jää mieleen.

Valmistusaineet

  • 4 vehnätortillaa
  • 150 g Kalaneuvos lämminsavulohta
  • 100 g mozzarellajuustoraastetta

Wasabituorejuusto:

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl wasabia
  • ripaus suolaa
  • muutama rouhaisu mustapippuria myllystä

Koristeeksi:

  • rucolan versoja
  • syötäviä kukkia

Lämminsavulohi-wasabirullat ohje

  1. Mausta tuorejuusto wasabilla, suolalla ja mustapippurilla. Levitä wasabituorejuustoa tortillan koko pinnalle. Ripottele päälle juustoraastetta ja viimeisenä murenna päälle lämminsavulohta.
  2. Rullaa tortilla tiiviiksi rullaksi ja litistä litteäksi. Paista tortillarullat parilapannussa (tai leipägrillissä) rapeiksi ja kullanruskeiksi.
  3. Leikkaa viistosti neljään osaan. Koristele rucolanversoilla ja syötäviksi kukilla.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 89

Energia 221 kcal

Proteiini 10 g

Hiilihydraatit 15 g

Rasva 13 g

Tyydyttynyt rasva 7 g

Ravintokuitu 1 g

Suola 4.4 g

Sokeri 0 g

Kolesteroli 31 mg