Laadukkaat kalatuotteet HoReCa-sektorille

Kalaneuvos-merkkimme alta löytyy suuri valikoima laadukkaita tuotteita ammattilaisille. Jatkuva tuotekehityksemme tuo markkinoille yhä uusia kalaherkkuja. Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat lämminsavustetut, kylmäsavustetut ja graavatut kalat, tuoreet kalafileet, pakastekalat ja marinoidut tuotteet.

HoReCa-sektorille Kalaneuvos tarjoaa yhä pidemmälle esikäsiteltyjä, helposti valmistettavia sekä täysin valmiita kalatuotteita. Nykyaikaiset tuotantotilat, nopeat kuljetukset ja tehokas kylmäketju takaavat monipuoliset toimitukset suoraan asiakkaallemme. Tuotantoketjumme perustuu tuoreuteen ja parhaan tason hygieniaan. Voit lukea lisää laadusta ja arvoistamme.

Suurin osa tuotteistamme tehdään aina tuoreesta raaka-aineesta, ei pakasteesta. Huippulaatuiset tuotteet perustuvat Suomen puhtaissa vesissä kasvaneisiin tai kasvatettuihin kaloihin sekä parhaisiin tuonti raaka-aineisiin.

Korkean laadun varmistamiseksi, fileoimme kaikki suuret kalafileemme käsin. Ruodot poistetaan koneellisesti ja fileet viimeistellään käsin. Huolelliset valmistusmenetelmämme takaavat laadukkaat tuotteet kaikille alan ammattilaisille.

Valmistamme kaikki jalosteemme vastuullisesti Suomessa.

Kalaneuvos on mukana seuraavilla HoReCa-alan messuilla:

MEIRA NOVAN MESSUT

3.5.2018 Radisson Blu Hotel, Oulu

8.5.2018 Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

17.5.2018 Radisson Blu Hotel Marina Palace, Turku

22.5.2018 Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

KESPRON MESSUT

4.9.2018 Lahti-halli, Lahti

6.9.2018 Tampereen messu- ja urheilukeskus, Tampere

13.9.2018 Kuopio-halli, Kuopio

20.9.2018 Helsingin Messukeskus, Helsinki

Teollisuuden messut

24.1.2018 Raisio

31.1.2018 Rauma

Kalaneuvos Fastfood & Café & Restaurant messut Kalaneuvos tuore kirjolohi

wave