Laadukkaat kalatuotteet HoReCa-sektorille

Kalaneuvos-merkkimme alta löytyy suuri valikoima laadukkaita tuotteita HoReCa-sektorin ammattilaisille. Jatkuva tuotekehityksemme tuo markkinoille yhä uusia kalaherkkuja. Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat lämminsavustetut, kylmäsavustetut ja graavatut kalat, tuoreet kalafileet, pakastekalat ja marinoidut tuotteet.

HoReCa-sektorille Kalaneuvos tarjoaa yhä pidemmälle esikäsiteltyjä, helposti valmistettavia sekä täysin valmiita kalatuotteita. Nykyaikaiset tuotantotilat, nopeat kuljetukset ja tehokas kylmäketju takaavat monipuoliset toimitukset suoraan asiakkaallemme. Tuotantoketjumme perustuu tuoreuteen ja parhaan tason hygieniaan. Voit lukea lisää laadusta ja arvoistamme.

Suurin osa tuotteistamme tehdään aina tuoreesta raaka-aineesta, ei pakasteesta. Huippulaatuiset tuotteet perustuvat Suomen puhtaissa vesissä kasvaneisiin tai kasvatettuihin kaloihin sekä parhaisiin tuonti raaka-aineisiin.

Korkean laadun varmistamiseksi, fileoimme kaikki suuret kalafileemme käsin. Ruodot poistetaan koneellisesti ja fileet viimeistellään käsin. Huolelliset valmistusmenetelmämme takaavat laadukkaat tuotteet kaikille alan ammattilaisille.

Valmistamme kaikki jalosteemme vastuullisesti Suomessa. Löydät HoReCa-myyntimme puhelinnumerot yhteystiedot-sivuiltamme!

Ladattavat tuoteluettelot:

Kalaneuvos tuoteluettelo Meira Nova 2019Kalaneuvos Tuoteluettelo Meira Nova
Kalaneuvos tuoteluettelo Kespro 2019Kalaneuvos Tuoteluettelo Kespro
Kalaneuvos tuoteluettelo Metro-tukku 2019Kalaneuvos Tuoteluettelo Metro-tukku

 

HoReCa-uutuustuotteet

Kalaneuvoksen HoReCa-myyjien kautta on tilattavissa Martin Kalan syksyn ekologiset uutuustuotteet HoReCa-sektorille; järvikala-pinaattipihvi, silakka-kaurapyörykkä ja järvikala-porkkanapihvi.
HoReCa-kalat uutuudet
Kaikki tuotteet toimitetaan 5 kg myyntierissä, kahdessa 2,5 kg pussissa pakasteena.

Kalaneuvos Horeca messut

wave