Laadukkaat kalatuotteet HoReCa-sektorille

Kalaneuvos-merkkimme alta löytyy suuri valikoima laadukkaita tuotteita HoReCa-sektorin ammattilaisille. Jatkuva tuotekehityksemme tuo markkinoille yhä uusia kalaherkkuja. Tärkeimpiä tuoteryhmiämme ovat lämminsavustetut, kylmäsavustetut ja graavatut kalat, tuoreet kalafileet, pakastekalat ja marinoidut tuotteet.

HoReCa-sektorille Kalaneuvos tarjoaa yhä pidemmälle esikäsiteltyjä, helposti valmistettavia sekä täysin valmiita kalatuotteita. Nykyaikaiset tuotantotilat, nopeat kuljetukset ja tehokas kylmäketju takaavat monipuoliset toimitukset suoraan asiakkaallemme. Tuotantoketjumme perustuu tuoreuteen ja parhaan tason hygieniaan. Voit lukea lisää laadusta ja arvoistamme.

Suurin osa tuotteistamme tehdään aina tuoreesta raaka-aineesta, ei pakasteesta. Huippulaatuiset tuotteet perustuvat Suomen puhtaissa vesissä kasvaneisiin tai kasvatettuihin kaloihin sekä parhaisiin tuonti raaka-aineisiin.

Korkean laadun varmistamiseksi, fileoimme kaikki suuret kalafileemme käsin. Ruodot poistetaan koneellisesti ja fileet viimeistellään käsin. Huolelliset valmistusmenetelmämme takaavat laadukkaat tuotteet kaikille alan ammattilaisille.

Valmistamme kaikki jalosteemme vastuullisesti Suomessa. Löydät HoReCa-myyntimme puhelinnumerot yhteystiedot-sivuiltamme!

Ladattavat tuoteluettelot:

Kalaneuvos tuoteluettelo Meira Nova 2019Kalaneuvos Tuoteluettelo Meira Nova
Kalaneuvos tuoteluettelo Kespro 2019Kalaneuvos Tuoteluettelo Kespro
Kalaneuvos tuoteluettelo Metro-tukku 2019Kalaneuvos Tuoteluettelo Metro-tukku

 

HoReCa-uutuustuotteet

Kalaneuvoksen HoReCa-myyjien kautta on tilattavissa Martin Kalan syksyn ekologiset uutuustuotteet HoReCa-sektorille; järvikala-pinaattipihvi ja silakka-kaurapyörykkä.

Järvikalapihvi HoReCa
Silakkapyörykkä HoReCa

Järvikala-pinaattipihvi sisältää suomalaista järvikalaa, eli särkeä, sulkavaa ja lahnaa yhteensä 55 % ja pinaattia 5 % kokonaispainosta. Pihvi on runsasproteiininen, laktoositon ja gluteeniton.

Silakka-kaurapyörykkä sisältää suomalaista MSC-sertifioitua silakkaa 55 % ja kauraa 6 % kokonaispainosta. Pyörykkä on runsasproteiininen, laktoositon ja gluteeniton.

Molemmat tuotteet toimitetaan 5 kg myyntierissä, kahdessa 2,5 kg pussissa pakasteena.

Kalaneuvos on mukana seuraavilla HoReCa-alan messuilla 2019:

Meira Novan tuotenäyttelyt

8.5.2019 Messukeskus Paviljonki, Jyväskylä

16.5.2019 Sokos Hotel Flamingo (Event), Vantaa

21.5.2019 Radisson Blu Marina Palace (Juhlakerros), Turku

KESPROn messut

5.9.2019 Tampereen messu- ja urheilukeskus, Tampere

17.9.2019 Turun Messukeskus, Turku

19.9.2019 Helsingin Messukeskus, Helsinki

25.9.2019 Ouluhalli, Oulu

Muut messut

6-7.3.2019 Fast Food & Cafe & Ravintola 2019 – Messukeskus, Helsinki

Kalaneuvos Horeca messut

wave