Kalatuotevalikoima

Kalaneuvos tuore suomalainen kirjolohifilee, pakattu
Tuore suomalainen kirjolohifilee, pakattu

Alla on koko Kalaneuvoksen kalatuotevalikoima. Klikkaamalla tuotekategorian nimeä pääset selaamaan eri kalatuoteryhmien tuotteita. Voit myös ladata tuoteluettelon pdf-muodossa ”tuoteluettelo”-linkistä. Joitakin tuotteitamme ei ole koko vuoden ympäri tarjolla, vaan ne ovat riippuvaisia kyseisestä sesongista (esimerkiksi tuoreiden kalojen osalta). Samoin muissakin tuotteissa on kausivaihteluja.

Myös eri vähittäismyymälöiden eli ruokakauppojen valikoima vaihtelee myymälästä toiseen. Mikäli et löydä lähikaupastasi jotain haluamaasi tuotetta tuotevalikoimastamme, kannattaa sinun laittaa pyyntö suoraan kauppiaallesi tai isoissa ruokakaupoissa kalatiskin vastaavalle.

Laaja kalatuotevalikoima – aina yhtä hyvää

Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotteemme ovat aina tasalaatuisia ja herkullisia. Tuotekategorioistamme lämminsavutuotteet on laajin. Savustusprosessiamme on hiottu vuosikymmeniä ja tästä tuotekategoriasta löydät esimerkiksi klassisen savusiian, jota olemme valmistaneet jo yrityksen alkuajoista asti. Myös esimerkiksi monien suosikki, mutta joidenkin inhokki, savulohiherkku, löytyy tästä kategoriasta.

Kylmäsavustetuista tuotteista löydät herkulliset kylmäsavustetut kirjolohifileesiivut. Kylmäsavustetut siivut sopivat pääraaka-aineeksi monenlaisiin kalaherkkuihin ja taitava kotikokki loihtii niistä monenlaisia ihania arki- ja juhlaruokia aina pienistä alkupaloista vaikkapa lämpimiin piirakoihin. Voit tutustua moniin erilaisiin ruokaideoihin kalareseptit-sivullamme.

Mädit ovat Suomessa perinteinen jouluherkku, mutta suosittelemme kokeilemaan niitä myös muina vuodenaikoina. Ne sopivat loistavasti koristeluun ja kruunaamaan monia herkullisia ruoka-annoksia. Mäti maistuu loistavasti myös esimerkiksi smetanan ja punasipulin kanssa sellaisenaan blinien ja leivän päällä.

Silakkamarinadit valmistatte konsernimme sisayrityksessä, Martin Kalassa. Silakan ympärivuotinen saatavuus on valitettavasti heikentynyt merkittävästi viime aikoina johtuen uusista kalastuskiintiöistä. Jos silakkamarinadit ovat suosikkisi, niin suosittelemme etsimään käsiisi näitä herkkuja keväisin toukokuun tienoilla tai sitten joulusesongin aikaan. Valitettavasti ympärivuotista saatavuutta emme pysty lupaamaan näille tuotteille.

Graavikalat siivuina maistuvat vaikkapa leivän päällä sellaisenaan. Niitä voi käyttää myös kekseliäästi monella tapaa erilaisissa resepteissä. Erikoistuotteista löydät esimerkiksi kuuluisin kalamausteemme sekä Martin Kalan lipeäkalan, joka on etenkin vanhemman kansan jouluherkku. Tuoreet kalat -kategoriasta löydät laajan valikoimamme tuoreita kaloja, joita löydät ruokakauppasi kalatiskeiltä.

Tutustu koko tuotevalikoimaamme ja kokeile rohkeasti erilaisia kalajalosteitamme ja testaa erilaisia tuorekalojamme osana herkullisia reseptejä. Maku eri tavoilla valmistetuissa tuotteissamme voi yllättää sinut positiivisesti! Kauppojen henkilökunnalta saat apua eri tuotteiden valintaan, mikäli haluat lisätietoa jonkin tuotteemme sopivasta käyttötarkoituksesta.

Kalaneuvos jälleenmyyjät

Tuoreita kalojamme on saatavissa valtakunnallisesti kaikkien merkittävien ruoan vähittäiskauppaa harjoittavien ketjujen kalatiskeiltä (valikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti sekä sesonkien mukaan). Lisäksi kalajalosteitamme on saatavissa valtakunnallisesti kaikkien merkittävien ruokakauppaketjujen vähittäismyymälöistä. Valikoima kalajalosteissa vaihtelee myymälöittäin – mikäli et löydä haluamiasi tuotteitamme lähikauppasi kalajalosteiden hyllystä, kannattaa sinun laittaa pyyntö asiasta suoraan kauppiaallesi.

Lisäksi valmistamme tuotteita kaupan omille merkeille (esim. Isokari, Rainbow, Kotimaista ja Pirkka). Kyseisissä tuotteissa näet tuoteselosteen tiedoista, onko valmistaja Kalaneuvos Oy.

wave
wave

Lue uusin kalaposti

Kalaposti on Kalaneuvoksen vähittäiskaupalle 3 kertaa vuodessa julkaistava lehti, joka toimii samalla tuoteluettelona. Myös kuluttajat voivat lukea lehdestä artikkeleita ajankohtaisista kala-aiheista ja tutkia tuotevalikoimaamme.

Lue kalaposti tästä!
wave