Kirjolohisuikaletacot
Annoskoko: 4 1 h

Kirjolohisuikaletacot – rentoa ja värikästä syötävää
Kirjolohisuikaletacoilla saat mukavaa vaihtelua rentoon ja huolettomaan syömiseen. Jos perus liha- ja kanatacot alkavat kyllästyttämään, voit tehdä niitä yhtä hyvin kalasta. Tämä ihanan raikas sekä värikäs resepti tuo jotain uutta meksikolaishenkiseen illanistujaispöytään. Voit valmistaa ne joko sitruuna– tai kerma-hunajamarinoiduista kirjolohisuikaleistamme.
Valmistusaineet
- 8 pientä tortillaa
- 250 g Kalaneuvos kerma-hunaja- tai sitruunamarinoituja kirjolohisuikaleita
Tomaattisalsa:
- 4 tomaattia
- 1 punasipuli
- 1/2 ruukku korianteria
- 1 limen kuori ja mehu
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl sokeria
- muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
Punakaalislaw:
- 250 g punakaalia
- 2 porkkanaa
- 1/2 ruukku korianteria
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1/2 dl valkoviinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi raastettuna
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1/2 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
Lisäksi:
- 1 pieni ananas
- 1 avokado
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 jalapenoja
- 1 ruukku korianteria
- 200 g ranskankermaa
Kirjolohisuikaletacot ohje
- Valmista tomaattisalsa. Poista tomaateista siemenet. Kuutioi tomaatinliha ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Valmista punakaalislaw. Suikaloi punakaali ja raasta porkkanat karkealla terällä. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Valmistele muut täytteet. Kuori ja kuutioi ananas, kuutioi avokado ja halkaise kirsikkatomaatit. Viipaloi jalapenot. Paista lohisuikaleet juuri ennen tarjoilua.
- Lämmitä tortillat ja kokoa tortillojen päälle punakaalislawta, paistettua lohta, ananasta, avokadoa, kirsikkatomaatteja, jalapenoviipaleita. Koristele korianterinlehdillä. Tarjoa tomaattisalsan ja ranskankerman kanssa.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 701
Energia 816 kcal
Proteiini 23 g
Hiilihydraatit 70 g
Rasva 46 g
Tyydyttynyt rasva 14 g
Ravintokuitu 12 g
Suola 7.1 g
Sokeri 11 g
Kolesteroli 59 mg