Paistettu kirjolohi

Annoskoko: 4 20 min

Paistettu lohi

Pannulla paistettu kirjolohi maistuu aina

Paistettu kirjolohi on yksinkertaisuudessaan loistavaa ja maukasta arkiruokaa, kun haluat nopeasti jotain hyvää ruokapöytään. Ruonvalmistuksen ei tarvitse aina olla monimutkaista ja aikaa vievää. Tämä ruoka valmistuu käden käänteessä ja kerran tätä tehtyään, luontuu tämä varmasti jopa ilman reseptiä.

Valmistusaineet

  • 800 g kookkaampaa kirjolohifileetä tai pientä lohifileetä
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl öljyä

lisäksi:

  • valmista perunamuusia
  • 1 sitruuna
  • muutama oksa tilliä

Paistettu kirjolohi ohje

  1. Leikkaa kirjolohi neljäksi annospalaksi. Taputtele kuiviksi talouspaperilla. Suolaa ja pippuroi.
  2. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Nosta kalapalat nahkapuoli alaspäin pannulle.
  3. Anna kypsyä rauhassa nahkapuoleltaan 2–3 minuutin ajan.
  4. Käännä palat, kun nahka on rapea. Kypsennä toiseltakin puolelta 1-2 minuuttia.
  5. Tarjoa paistettu kirjolohi perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa. Koristele tillinoksilla.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 372

Energia 594 kcal

Proteiini 39 g

Hiilihydraatit 17 g

Rasva 41 g

Tyydyttynyt rasva 10 g

Ravintokuitu 3 g

Suola 5.9 g

Sokeri 1 g

Kolesteroli 147 mg