Graavikirjolohinapit

Annoskoko: 8 20 min

Graavikirjolohinapit

Graavikirjolohinapit maistuvat vieraille

Graavikirjolohinapit ovat helppo tarjottava juhlallisissa tilaisuuksissa tai illanistujaisissa. Kalasta valmistetut suolaiset alkupalat ovatkin takuuvarma hitti juhlissa kuin juhlissa. Alkupalat tekevät tilaisuudesta hieman elegantimman ja juhlavamman ja ne ovat myös helppotekoisia. Alkupalat ovat myös hyvin kätevä tarjoiltava, koska ne voidaan myös tehdä kylmänä. Saat siis valmistettua ne jo etukäteen jos haluat.

Valmistusaineet

  • 1 pkt (100 g) Kalaneuvos Viima graavikirjolohifileetä
  • 1 pieni punasipuli
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl tl mustapippuria
  • 25 kpl ruisnappeja

Graavikirjolohinapit ohje

  1. Hienonna kala ja punasipuli.
  2. Sekoita kulhossa keskenään kala, sipuli, tuorejuusto, sitruunanmehu ja puolet ruohosipulista.
  3. Mausta tahna suolalla ja pippurilla.
  4. Jaa tahna ruisnapeille ja ripottele päälle loput ruohosipulista. Tarjoa heti.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 59

Energia 116 kcal

Proteiini 4 g

Hiilihydraatit 8 g

Rasva 7 g

Tyydyttynyt rasva 4 g

Ravintokuitu 2 g

Suola 2.4 g

Sokeri 1 g

Kolesteroli 16 mg