Graavikirjolohinapit
Annoskoko: 8 20 min

Graavikirjolohinapit maistuvat vieraille
Graavikirjolohinapit ovat helppo tarjottava juhlallisissa tilaisuuksissa tai illanistujaisissa. Kalasta valmistetut suolaiset alkupalat ovatkin takuuvarma hitti juhlissa kuin juhlissa. Alkupalat tekevät tilaisuudesta hieman elegantimman ja juhlavamman ja ne ovat myös helppotekoisia. Alkupalat ovat myös hyvin kätevä tarjoiltava, koska ne voidaan myös tehdä kylmänä. Saat siis valmistettua ne jo etukäteen jos haluat.
Valmistusaineet
- 1 pkt (100 g) Kalaneuvos Viima graavikirjolohifileetä
- 1 pieni punasipuli
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 rkl sitruunanmehua
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl tl mustapippuria
- 25 kpl ruisnappeja
Graavikirjolohinapit ohje
- Hienonna kala ja punasipuli.
- Sekoita kulhossa keskenään kala, sipuli, tuorejuusto, sitruunanmehu ja puolet ruohosipulista.
- Mausta tahna suolalla ja pippurilla.
- Jaa tahna ruisnapeille ja ripottele päälle loput ruohosipulista. Tarjoa heti.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 59
Energia 116 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatit 8 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 2.4 g
Sokeri 1 g
Kolesteroli 16 mg