Uunilohipasta

Annoskoko: 4 40 min

Uunilohipasta

Uunilohipasta – mausteista arkiruokaa

Uunilohipasta on helppo valmistaa muutamalla ainesosalla. Pastaruoat ovat monille kotikokille tavanomaista arkiruokaa ja monenlaisia reseptejä yhdistää se, että ne ovat usein hyvinkin helppoja valmistaa ja ruoka saadaan kohtuullisen nopeasti ruokapöytään. Lisäksi pastaruoat ovat monen suosikkiruokaa ja maistuvat koko perheelle.

Valmistusaineet

lisäksi:

  • 400 g tagliatellepastaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1,5 dl Parmesan-juustoraastetta
  • 1 rkl lehtipersiljaa

Uunilohipasta ohje

  1. Laita kirjolohifilee voideltuun uunivuokaan.
  2. Murskaa korianterinsiemenet. Mausta lohi suolalla ja korianterinsiemenillä.
  3. Sekoita harissa ja oliiviöljy keskenään, valuta seos lohen pinnalle.
  4. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
  5. Keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen. Ota keitinvettä talteen 1 dl.
  6. Lusikoi lohi pastan joukkoon, lisää oliiviöljyä, pastan keitinvettä ja Parmesaania. Lisää lopuksi lehtipersilja. Sekoita ja tarjoa heti.

Vinkki: voit myös tarjoilla harissalohen kokonaisena esimerkiksi riisin kanssa.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 349

Energia 987 kcal

Proteiini 56 g

Hiilihydraatit 72 g

Rasva 52 g

Tyydyttynyt rasva 14 g

Ravintokuitu 4 g

Suola 7.5 g

Sokeri 5 g

Kolesteroli 125 mg