Kuhatacot

Annoskoko: 4 45 min

Kuhatacot

Kuhatacot – pikaruokaa parhaimmillaan

Kuhatacoilla saat mukavaa vaihtelua rentoon ja huolettomaan syömiseen. Jos perus liha- ja kanatacot alkavat kyllästyttämään, voit tehdä niitä yhtä hyvin kalasta. Ihanan raikas sekä värikäs resepti tuo jotain uutta meksikolaishenkiseen illanistujaispöytään.

Valmistusaineet

  • 600 g kuhafileetä
  • 8 kpl pieniä tortillalettuja
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl juustokuminaa
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
  • oliiviöljyä paistamiseen

Pikapikkelöity punakaali:

  • 400 g punakaalia
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 2 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • ripaus suolaa

Lisäksi:

  • 200 g ranskankermaa
  • 1 avokado
  • 1 persimon
  • 1 oranssi chili
  • 1 ruukku korianteria

Kuhatacot ohje

  1. Aloita valmistamalla punakaali. Suikaloi punakaali ohuelti. Kiehauta etikka, sokeri, vesi ja suola.
  2. Kaada pikkelöintiliemi kuumana punakaalin päälle. Anna maustua muiden valmisteluiden ajan.
  3. Hienonna kaikki täytteet. Kuutioi avokado ja persimon. Viipaloi chili ja hienonna korianteri. Leikkaa lime lohkoiksi.
  4. Paloittele kuhafilee ja mausta suolalla, juustokuminalla, cayennepippurilla ja mustapippurilla.
  5. Paista kuha oliiviöljyssä. Lämmitä tortillaletut ja kasaa reilusti täytteitä tortillojen päälle.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 634

Energia 799 kcal

Proteiini 38 g

Hiilihydraatit 100 g

Rasva 24 g

Tyydyttynyt rasva 9 g

Ravintokuitu 8 g

Suola 6 g

Sokeri 44 g

Kolesteroli 141 mg