Kuhatacot
Annoskoko: 4 45 min

Kuhatacot – pikaruokaa parhaimmillaan
Kuhatacoilla saat mukavaa vaihtelua rentoon ja huolettomaan syömiseen. Jos perus liha- ja kanatacot alkavat kyllästyttämään, voit tehdä niitä yhtä hyvin kalasta. Ihanan raikas sekä värikäs resepti tuo jotain uutta meksikolaishenkiseen illanistujaispöytään.
Valmistusaineet
- 600 g kuhafileetä
- 8 kpl pieniä tortillalettuja
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl juustokuminaa
- 1/4 tl cayennepippuria
- muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
- oliiviöljyä paistamiseen
Pikapikkelöity punakaali:
- 400 g punakaalia
- 1 dl valkoviinietikkaa
- 2 dl sokeria
- 3 dl vettä
- ripaus suolaa
Lisäksi:
- 200 g ranskankermaa
- 1 avokado
- 1 persimon
- 1 oranssi chili
- 1 ruukku korianteria
Kuhatacot ohje
- Aloita valmistamalla punakaali. Suikaloi punakaali ohuelti. Kiehauta etikka, sokeri, vesi ja suola.
- Kaada pikkelöintiliemi kuumana punakaalin päälle. Anna maustua muiden valmisteluiden ajan.
- Hienonna kaikki täytteet. Kuutioi avokado ja persimon. Viipaloi chili ja hienonna korianteri. Leikkaa lime lohkoiksi.
- Paloittele kuhafilee ja mausta suolalla, juustokuminalla, cayennepippurilla ja mustapippurilla.
- Paista kuha oliiviöljyssä. Lämmitä tortillaletut ja kasaa reilusti täytteitä tortillojen päälle.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 634
Energia 799 kcal
Proteiini 38 g
Hiilihydraatit 100 g
Rasva 24 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 8 g
Suola 6 g
Sokeri 44 g
Kolesteroli 141 mg