Lohipyttipannu

Annoskoko: 2 45 min

Arvio:

4

Lohipyttipannu

Lohipyttipannu – perinteistä kevyempi

Lohipyttipannu on muunnelma legendaarisesta pyttipannusta, jossa naudan ja possun lihan sijaan käytetään kalaa. Kala tekee tästä ruuasta hieman vähärasvaisemman ja kevyemmän.

Valmistusaineet

  • 6–8 kiinteää perunaa
  • 1 keltasipuli
  • 300 g kirjolohta tai lohta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl chilihiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
  • 2 kananmunaa
  • 1/2 ruukku persiljaa

Lohipyttipannu ohje

  1. Keitä perunat kypsiksi ja kuori ne. Paloittele sipuli. Paloittele kirjolohi tai lohi.
  2. Paista lohet oliiviöljyssä. Nosta sivuun. Lisää pannulle peruna ja sipuli, paista kullanruskeaksi. Nosta lohet takaisin paistinpannuun. Mausta pyttipannu.
  3. Tee pyttipannuun kolot kananmunille, riko kananmunat koloon ja anna paistua miedolla lämmöllä kypsäksi. Hienonna päälle tuoretta persiljaa.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 533

Energia 642 kcal

Proteiini 38 g

Hiilihydraatit 45 g

Rasva 33 g

Tyydyttynyt rasva 6 g

Ravintokuitu 4 g

Suola 8.9 g

Sokeri 1 g

Kolesteroli 280 mg