Kalaneuvos > Ajankohtaista
Isänpäivämenu katetaan koreaksi marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi. Liput liehuvat saloissa ja juhliminen aloitetaan jo heti...
Halloween on kurpitsojen ja naamiaisjuhlien aikaa, jolloin menu koostuu niin makeista kuin suolaisistakin halloweenin herkuista. Komeat...
Kalaneuvoksen syksyn 2021 uutuustuotteet ovat Sauna ja Terva – kylmäsavustetut kirjolohifileet siivuina. Sauna on pitkään...
Kalaneuvoksella haetaan kovaa kasvua ja liiketoiminnan kannattavuuden parantamista, strategisten kulmakivien; viennin kasvattamisen ja...
Miten Kalaneuvos vastaa kuluttajien ideaalia kala-alan brändipersoonaa? Millainen on ideaalinen kalatuotebrändi kuluttajille ja kumppani...
Kalaneuvos Oy:lle on myönnetty kansainvälinen BRC-elintarviketurvallisuussertifikaatti. Kalaneuvoksen BRC-auditointi on tehty uusimman...
Muikunmäti on monelle herkkusuulle mätien kuningas, jolle varataan juhlapöydästä kunniapaikka. Saimaalla muikunmädistä halutaan...
Kalaneuvos on kuudetta vuotta mukana tukemassa Hyvä Joulumieli -keräystä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Suomen Punaisen Ristin ja...
Kalaneuvos vie lähes miljoonalla eurolla kotimaista kirjolohen mätiä Japaniin. Suomalainen kirjolohen mäti käy kaupaksi Japaniin...
Kalan mäti on arvostettu herkku, joka on erottamaton osa loppuvuoden juhlapöytiä. Laadukas kirjolohen mäti on kauniin oranssinpunaista,...
Mitä kirjolohen ja lohen leikkausasteet tarkoittavat? Kalanystävän ostoskoriin on tarjolla fileoitua lohta ja kirjolohta monessa...
Kalan sesongit määrittävät, milloin eri luonnonkaloja on saatavilla kauppojen kalatiskeistä. Nykyään kaupan kalatiskit tarjoavat...
Elokuun helteet kasvattavat sinileväongelmaa Sinilevät ovat yleensä runsaimmillaan heinä- ja elokuussa, mutta tänä vuonna...
Yhteishankkeen tavoitteena on edistää kotimaisen kalan kasvatusta. Tällä hetkellä alle 20 prosenttia suomalaisten syömästä kalasta...
Päivitetty 17.3.2020 Lue tästä, miten Kalaneuvos varautuu koronavirukseen (COVID-19). Päivitämme artikkelia toiminnastamme...
Kalaneuvoksen alkuvuoden uutuustuotteet, uunivalmiit maustetut kirjolohifileepalat, ovat helppokäyttöisissä uuninkestävissä...
Kalaneuvoksen 28 miljoonan euron suurinvestointi yli kaksinkertaistaa vuodesta 1975 toimineen perheyrityksen tuotantokapasiteetin ja tekee...
Kalaneuvos on mukana K-Team Päivillä 2.11.2019 Paikka: Helsingin Messukeskus Tule maistamaan Kalaneuvoksen uutuustuotteita, kuten...
Tutkimuksen mukaan suomalaiset osaavat sijoittaa eri ruoka-aineet melko hyvin järjestykseen ilmastovaikutusten perusteella. Kala ja...
Nälkäpäiväkeräys on Suomen Punaisen Ristin järjestämä vuotuinen keräyskampanja. Nälkäpäivä-nimi keräyskampanjalle tulee...
Perinteinen Kalaneuvos Kuhauistelu kilpaillaan tulevana viikonloppuna 13.–14.7.2019 klo 18–06. Kyseessä on totuttuun tapaan...
Kalaneuvos huomioi ympäristön kaikessa toiminnassaan. Syksyllä valmistuvassa Pohjoismaiden suurimmassa kalansavustamossa ekologisuus on...
Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli vastikään aloitteen, jonka pohjalta kaupunki tavoittelee lihan- ja maidonkulutuksen puolittamista...
Kotimainen kala on ilmastoystävällinen ja kestävä vaihtoehto lihalle. Sen kulutuksen lisäämistä rajoittaa kuitenkin riittämätön...