Julkaistu: 10.05.2022

Juha Kantola tuotekehityspäälliköksi

Kalaneuvos logo

Kalaneuvos on nimittänyt ETM Juha Kantolan konsernin (Kalaneuvos Oy ja tytäryhtiö Martin Kala Oy) tuotekehityspäälliköksi 1.4.2022 alkaen. Juha on ollut viimeiset kolme vuotta Tapola Oy:n palveluksessa tuotekehitys- ja laatupäällikkönä. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Atria Oyj:n ja Liha-Saarioinen Oy:n sekä Satafood ry:n palveluksessa ja tehnyt erilaisia tuote- ja prosessikehitykseen sekä laadunhallinnan ja laatujärjestelmien kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Satafoodilla työskennellessään hän on aiemmin tehnyt myös yhteisiä projekteja Kalaneuvos Oy:n kanssa.

”Kalaneuvos on minulle entuudestaan tuttu yritys, eikä ole salaisuus, että on useasti käynyt mielessä, että tuonne vielä joskus haluaisin töihin. Olen iloinen, että se mahdollisuus avautui nyt. Olen pitkän aikaa seurannut Hukkasen perheyrityksen tarinaa ja kasvua. Koen, että tässä yrityksessä ei olla pelätty tehdä rohkeita päätöksiä ja se on ollut oikea tie. Tunnusluvut kertovat siitä puolestaan. Odotan, että saan itse olla jättämässä kädenjälkeni yrityksen menestystarinaan ja luotua kaupan hyllyyn tuotteita, jotka löytyvät sieltä vielä vuosienkin päästä. Haaste on iso, mutta kala-alalla on mielestäni vielä paljon ”perattavaa” ja siihen käymme nyt tarmolla kiinni”, Juha kertoo tyytyväisenä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Juhan kaltaisen kokeneen ammattilaisen mukaamme kehittämään Kalaneuvoksen laadukkaita tuotteita, hänellä on hyvää näkemystä sekä tuoteprosesseista, että tuoretta näkökulmaa kala-alalle ylipäätään. Saamme paljon kaivattua vauhtia myös jo suunnitteilla olevien tuotteiden finalisointiin”, sanoo myynti- ja tuotekehityspäällikkö Kai Rasi.

Ensitöikseen Juha oli Kalaneuvos-tiimin kanssa tutustumassa kala-alan uutuustuotteisiin ja -laitteisiin Barcelonan Seafood Expo Global -tapahtumassa huhtikuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *