Julkaistu: 08.12.2021

Kalaneuvoksen reseptiaiheinen arvonta

Osallistu Kalaneuvoksen reseptiaiheiseen arvontaan ja osallistut laadukkaiden Suomessa valmistettujen, isojen laudeliinojen arvontaan! Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 26.12.2021 klo 23:59 asti.

Arvontaan osallistuminen on helppoa:
1. Valitse mikä tahansa mieluisa resepti 1.12.2021 – 26.12.2021 aikavälillä Kalaneuvoksen verkkosivujen reseptipankista, valmista ruoka ja nautiskele! ?

2. Sen jälkeen jätä reseptiin arvostelu kyseisen reseptin sivulla kommenttiosioissa (1-5 tähteä ja sanallinen arvioisi) toimivan sähköpostiosoitteen kera ja osallistut arvontaan! Maksimissaan voit saada 3 arpaa (3 arvostelua eri resepteihin) arvonta-aikana.

Palkinnot:
Arvomme kaikkien reseptiarvostelun kilpailuaikana jättäneiden kesken 3 kpl upeita Suomessa valmistettuja Jokipiin Pellavan isoja (45x160cm) Saaristo-laudeliinoja. 3 eri voittajaa. Palkinto voidaan toimittaa vain Suomen mantereella sijaitseviin postiosoitteisiin (permanent address on finnish continent needed to be able to win a prize). Arvonnan täydelliset säännöt alla.

Kalaisaa joulua! ? Reseptit ja vinkit joulun kalapöytiin löydät verkkosivuiltamme laajasta joulukalaoppaastamme.

Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston käyttäjille ja emme lisää sähköpostiosoitettasi millekään postituslistalle. Ilmoitamme arvonnan voittajille arvostelun yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen, joten jätäthän käyttämäsi aktiivisen sähköpostiosoitteen.

Tutustu tarkempiin sääntöihin alla.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ:
Kalaneuvos Oy, Hukkasentie 25, 38220 Sastamala, Suomi (tästä lähtien ”järjestäjä”)

OSALLISTUMISAIKA:
1.12.2021-26.12.2021 klo 23:59 asti. Arvonta ja voittajien kontaktointi suoritetaan 27.12.2021.


OSALLISTUMISOHJEET:
Valmista ihania arki- tai jouluruokia joulukuussa haluamillasi Kalaneuvoksen reseptipankin ohjeilla ja jätä arvostelu (1-5 tähteä) sekä sanallinen arvio reseptistä toimivan sähköpostiosoitteesi kera mille tahansa Kalaneuvoksen reseptipankin reseptille osoitteessa https://kalaneuvos.fi/reseptit/.
Voit osallistua arvontaan maksimissaan 3 arvostelulla (maksimissaan 3 arpaa per henkilö). Voittaja arvotaan ehdot täyttäneiden osallistujien kesken. Kilpailun voittajiksi eivät voi valikoitua Kalaneuvos Oy:n tai Martin Kala Oy:n henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.


PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN:
Palkintona on 3 kpl Jokipiin Pellavan Saaristo-laudeliinoja (3 eri voittajaa). Tuotekuvaus: https://jokipiinpellava.fi/tuote/saaristo-laudeliina/. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse arvosteluun jätettyyn sähköpostiosoitteeseen, joten jätäthän arvosteluun toimivan sähköpostiosoitteesi.
Mikäli emme tavoita arvonnan voittajaa 10.1.2022 klo 08:00 mennessä, arvomme voittajan uudelleen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Palkinnot voidaan toimittaa vain Suomessa (pl. Ahvenanmaa) sijaitseviin postiosoitteisiin. Mikäli voittajalla ei ole antaa Suomessa sijaitsevaa postiosoitetta, arvotaan uusi voittaja. Voittaja voi pyytää palkinnon lähettämistä muuhunkin kuin omaan postiosoitteeseensa, kunhan postiosoite sijaitsee Suomessa. Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.


RATKAISUPERUSTEET:
Järjestäjä arpoo kisa-ajan päätyttyä kaikkien ehdot täyttäneiden osallistujien kesken palkinnot. Vain aidot arvontaosallistumiset lasketaan mukaan arvontaan. Mikäli järjestäjä epäilee jonkun osallistujan kohdalla vilppiä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY:
Osallistujien henkilötietoja ei käytetä muuhun kuin voittajan tavoittamiseen palkinnon toimittamista varten. Yhteystiedot hävitetään palkintojen postittamisen jälkeen.


JÄRJESTÄJÄN VASTUU:
Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista, esteistä arvontaan osallistumisessa tai ongelmista palkinnon toimittamisessa (esim. Postin hukkaama paketti).


MUUT EHDOT:
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.
Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.