Julkaistu: 07.03.2019

Kalaneuvoksen reseptiaiheinen arvonta

458

Osallistu Kalaneuvoksen reseptiaiheiseen arvontaan ja osallistut laadukkaiden kalan fileointiveitsien arvontaan! Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 31.3.2019 klo 24:00 asti.

Arvonta on suoritettu. Arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:
Jukka S. – Joensuu
Salli M. – Kangasala
Sari K. – Siilinjärvi

Kalaneuvos onnittelee voittajia!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvomme laadukkaat Swibo-Victorinox kalan fileointiveitset (3 kpl) kaikkien niiden kesken, jotka:
1. Ovat jättäneet tähtiarvostelun sähköpostiosoitteen kera mille tahansa reseptillemme 31.3.2019 klo 24:00 mennessä. Voit lisäksi jättää sanallisen kommenttisi ja omat vinkkisi esim. muunnelmista reseptiin! Reseptimme löydät kalareseptit-sivultamme. Tähtiarvostelun voit jättää kommentin kera jokaisen reseptin sivun alalaidasta.

Maksimissaan 3 arpaa per osallistuja, eli voit parantaa mahdollisuuksiasi valmistamalla ja arvostelemalla useamman reseptimme maaliskuun aikana – kalaahan tulisi syödä vähintään pari kertaa viikossa!
JA
2. Tykkäävät Kalaneuvoksen Facebook-sivusta 31.3.2019 klo 24:00 mennessä.

BONUS (lisätty 13.3): Jos kaikki resepankistamme löytyvät reseptit saavat maaliskuun aikana vähintään yhden tähtiarvostelun, niin arvomme kisassa vielä neljännenkin veitsen! Kannattaa siis valmistaa ja arvioida niitä reseptejä, joissa ei vielä arviointeja ole ja mahdollisuudet voittaa kasvavat!

Sähköpostiosoitteesi ei näy muille sivuston käyttäjille ja emme lisää sähköpostiosoitettasi millekään postituslistalle. Ilmoitamme arvonnan voittajille arvostelun yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen, joten jätäthän käyttämäsi aktiivisen sähköpostiosoitteen.

Tutustu tarkempiin sääntöihin alla.

 
Arvonnan järjestäjä:

Kalaneuvos Oy, Hukkasentie 25, 38220 Sastamala.

Osallistumiskelpoisuus:

Kalaneuvoksen järjestämään reseptiarvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, joilla on suomalainen postiosoite (sis. Ahvenanmaa), pois lukien Kalaneuvos Oy:n, Martin Kala Oy:n ja Kuivaniemen Kala Oy:n työntekijät.

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä virallisia sääntöjä.

Osallistumisaika:

Osallistumisaika on 4.3.2019 – 31.3.2019 klo 24:00 asti. Arvonta suoritetaan 1.4.2019 kaikkien arvonnan ehdot täyttäneiden osallistujien kesken. Kalaneuvos ottaa yhteyttä voittajiin osallistujien jättämään sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli arvottuihin voittajiin ei saada yhteyttä 7 vrk aikana, arvotaan tilalle toinen voittaja.

Kaikkien kilpailun ehdot täyttävien osallistujien kesken arvotaan kolme ammatilaistason Swibo-Victorinox kalan fileointiveistä.

Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Kalaneuvos Oy:llä on oikeus julkaista voittajien etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja kotipaikkakunta omissa medioissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tavaraan tai muuttaa rahaksi.

 
Henkilötietojen käsittely:

Arvontaan osallistuneiden sähköpostiosoitteita ei julkaista ja niitä ei lisätä millekään postituslistalle. Voittajiin otetaan yhteyttä arvostelun yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen. Muu käsittely tietosuojalausekkeemme mukaisesti.

 
Vilpilliset ja sääntöjen vastaiset osallistumiset:

Mikäli järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai muutoin sääntöjen vastaisesta menettelystä, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen kokonaan.

 
Järjestäjän vastuu:

Arvontaan osallistuja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta. Arvonnan järjestäjä ei myöskään vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten palkinnon toimittavan kuljetusyhtiön mahdollisesti hukkaamasta lähetyksestä.

 
Muut ehdot:

Kalaneuvoksen omissa medioissa ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia arvontaan, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat arvonnan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvontaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse: media[ät]kalaneuvos.fi.

Arvonta ei liity Instagramiin/Facebookiin, eikä Instagram/Facebook sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa.