Julkaistu: 12.11.2021

Kalaneuvoksen Sauna-siivut on vuoden elintarvike!

Kalaneuvos Sauna - vuoden elintarvike

Kalaneuvoksen Sauna kylmäsavukirjolohifileesiivut on valittu ”Kultainen Pippuri – Vuoden elintarvike”-kilpailun ”Arjen luksus”-sarjan 2021 ylivoimaiseksi voittajaksi!

Sauna kylmäsavukirjolohifilee siivuina, 100 g pakkaus on Kalaneuvoksen syksyn 2021 uutuustuote ja Iltalehden ”Kultainen Pippuri – Vuoden elintarvike” kilpailun ”Arjen luksus”-sarjan 2021 ylivoimainen voittaja!

Sauna-kylmäsavusiivut muodostavat uutuustuoteparin yhdessä Terva-kylmäsavusiivujen kanssa.

”Tavoitteenamme oli luoda täyteläiset, runsaasti makua sisältävät vaihtoehdot suursuosion saavuttaneiden perinteisten Kalaneuvos kylmäsavukirjolohifileesiivujen rinnalle. Uutuusmaut on suunniteltu erityisesti suomalaiseen makuun; niissä käytetään normaalia pidempää valmistusprosessia ja ne ovat maultaan voimakkaampia kuin perinteiset kylmäsavusiivut.”, iloitsee Kai Rasi, Kalaneuvoksen tuotekehityksestä vastaava.

Siivut on valmistettu tuoreesta, pakastamattomasta raaka-aineesta parhaan maun ja värin saavuttamiseksi, kuten kaikki Kalaneuvoksen muutkin premium-tason kylmäsavu- ja graavituotteet. Pakkauskoko näillä uutuussiivuilla on 100 g, minkä ansiosta ne sopivat hyvin myös pienten kotitalouksien herkuttelu- ja ruoanlaittohetkiin.

”Sauna kylmäsavutuotteemme on hieno osoitus innovoinnin tärkeydestä ja osastojemme välisestä yhteistyöstä. Panostamme innovaatiokykyymme, jotta voimme jatkossakin uudistaa ja modernisoida koko kalakategoriaa.”, kehuu Kalaneuvoksen toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.

Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkitaan vuoden parhaita elintarvikkeita. Tuomaristo ylistää tuotteen herkullista makua. Savu maistuu kirjolohessa upeasti.

”Maku oli täydellinen.”

Finalistit ja voittajan valitsi tuomaristo, johon kuuluvat Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä, keittiömestarit Hans Välimäki ja Pekka Terävä, Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto ja Iltalehden ruokatoimittaja Eeva Paljakka. Michelin-ravintoloitsija ja keittiömestari Pekka Terävä ylistää tuotetta: ”Maku oli täydellinen”.

SAUNA kylmäsavuSIIVUT SOPIVAT SELLAISENAAN NAUTITTAVIKSI TAI MONIIN IHANIIN RESEPTEIHIN

Nämä pitkään kylmäsavustetut ja kuivatut kirjolohifileestä leikatut siivut sopivat erinomaisesti sellaisenaan leivän päälle tai osaksi noutopöytää. Voit myös valmistaa uutuussiivuista ihania piirakoita, keittoja, suolaisia pikkunaposteltavia ja arkiruokia.

Katso erityisesti näille Terva- ja Sauna-siivuille suunnitellut reseptit: lohi-makaronilaatikko, sushi, lyttyperunat kylmäsavukirjolohella ja peltipiirakka tai korvaa missä tahansa resepteissä perinteiset Kalaneuvos kylmäsavustetut kirjolohifilee- tai lohifileesiivut näillä runsasta makua sisältävillä siivuilla!

Palkitut siivut Saatavilla hyvinvarustetuissa ruokakaupoissa kautta maan

Sauna ja Terva uutuussiivut ovat saatavissa kautta maan hyvinvarustettujen ruokakauppojen pakatun kalan hyllyistä. Mikäli oman lähikauppasi kalahyllyssä ei vielä jostain syystä näitä palkittuja, arkeen luksusta tuovia uutuusherkkuja ole, niin jätä pyyntö kauppiaallesi tai kalatiskin vastaavalle siivujen hankkimisesta valikoimaan.

Sauna-siivut sopivat hienosti myös joulunajan herkutteluun joulun kalapöytään. Seuraa Kalaneuvosta sosiaalisessa mediassa ja ajankohtaista-palstaamme loppuvuoden sesongissa ja saat ihania vinkkejä, reseptejä ja inspiraatiota loppuvuoden sesongin herkutteluhetkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit