Julkaistu: 13.01.2022

Hanna Peltokangas henkilöstöjohtajaksi

Kalaneuvos logo

Hanna Peltokangas on nimitetty Kalaneuvos Oy:n ja tytäryhtiö Martin Kala Oy:n sekä Nordic Trout -konsernin henkilöstöjohtajaksi.

Kalaneuvos ja Nordic Trout ovat nimittäneet PsM, KTT Hanna Peltokankaan konsernien henkilöstöjohtajaksi. Hanna on ollut viimeiset kymmenen vuotta Ejendals Group AB:n palveluksessa ja viimeksi vastannut koko konsernin HRD (Human Resource Development) -toiminnosta. Aikaisemmin hän on toiminut mm. konsulttina ja tehnyt erilaisia psykologian alan tehtäviä. Hanna aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.3.2022.

”Kalaneuvos on pitkän linjan perheyritys, jolla on vahva brändi ja mahtavat tulevaisuuden suunnitelmat. Olen erittäin vaikuttunut yrityksen pitkästä historiasta, toiminnan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden kasvusuunnitelmista. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni mukaan tähän menestystarinaan. Odotan suurella innolla, että pääsen yhdessä työntekijöiden kanssa kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin”, Hanna kertoo tyytyväisenä.

”Olemme enemmän kuin iloisia, että saamme Hannan tasoisen rautaisen ammattilaisen mukaamme johtamaan ja kehittämään meidän henkilöstöhallintoamme sekä erityisesti tukemaan liiketoiminnan kasvua”, sanoo Nordic Troutin toimitusjohtaja Alf-Håkan Romar.

”Hannan valloittava persoona ja vahva ammattitaito ovat huikean tärkeitä, kun tähtäämme kohti kasvutavoitteitamme ja panostamme sekä yrityskulttuuriimme että kaikkiin Kalaneuvoksen työntekijöihin”, toteaa Kalaneuvoksen toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.


Kalaneuvos Oy on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut laadukkaita kalatuotteita jo vuodesta 1975 lähtien. Yritys toimii Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa. Kalaneuvos on edelläkävijä kalanjalostuksessa, kalan tukkukaupassa, maahantuonnissa ja viennissä sekä kalankasvatuksessa. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalatuotteita Kalaneuvos-tuotemerkin ja kaupan Private Label -merkkien alla. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat taidokkaasti jalostetut ja valmistetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Kalaneuvos-konserniin kuuluu Turussa ja Kaskisissa toimiva Martin Kala Oy, joka on Suomen suurin silakkafileen valmistaja. Konsernin liikevaihto oli 88 miljoonaa euroa vuonna 2020. Kalaneuvos-konserni työllistää yhteensä 181 työntekijää. Yritykset käsittelevät yli 12 miljoonaa kiloa kalaa vuodessa.

Kalaneuvos Oy ja Hukkasen yrittäjäperhe omistavat kalankasvatukseen keskittyneen Nordic Fish -konsernin. Nordic Fish ja sen tytäryrityksen Nordic Troutin noin 30 toimipistettä sijaitsevat Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Vuonna 2020 Nordic Fish -konsernin liikevaihto oli 29 miljoonaa euroa. Kalankasvatuskonserni työllistää noin 100 henkilöä ja käsittelee noin 10 miljoonaa kiloa kalaa vuodessa. Yhdessä Hukkasten yritykset muodostavat Suomen suurimman kala-alan toimijan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *