Julkaistu: 31.08.2021

Uutuustuotteet Sauna ja Terva – nyt kaupoissa!

Kalaneuvos - se suomalainen kalanjalostaja

Kalaneuvoksen syksyn 2021 uutuustuotteet ovat Sauna ja Terva – kylmäsavustetut kirjolohifileet siivuina. Sauna on pitkään kylmäsavustettu (ja kuivattu) kirjolohifilee ja Terva on tervanmakuinen kylmäsavustettu kirjolohifilee. Tuotteet on suunniteltu suomalaiseen makuun ja hiotun kylmäsavustusprosessin ansiosta ne ovat maultaan täyteläisiä. Molempia tuotteita myydään hyvinvarustetuissa ruokakaupoissa 100 g vakuumipakkauksissa. Pienen pakkauskoon ansiosta ne sopivat hienosti myös yhden ja kahden hengen kotitalouksiin ruuanlaittoon ja herkutteluhetkiin leivän päälle.

Molempien tuotteiden kuluttajamyynti alkoi 31.8.2021. Mikäli omassa lähikaupassasi tuotetta ei ole pakatun kalan hyllyssä vielä saatavilla, niin jätä tilauspyyntö kauppiaalle / kalaosaston vastaavalle.

Molemmat tuotteet valmistetaan Suomessa, Kalaneuvoksen Sastamalan tehtaalla. Tuotteet valmistetaan tuoreesta, pakastamattomasta raaka-aineesta, kuten kaikki Kalaneuvoksen kuluttajapakatut kylmäsavustetut ja graavatut tuotteet. Tämä pakastamattomasta raaka-aineesta valmistaminen takaa premium-tason maun ja värin tuotteille.

Tulemme julkaisemaan 31.8 – 3.9 joka päivä kello 11:00 reseptipankkiimme uuden, ihanan reseptin, joissa käytetään näitä upeita uutuustuotteita. Vilkuile siis reseptipankkiamme kuluvan viikon aikana ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!


Reseptit uutuustuotteista:

31.8: Peltipiirakka
1.9: Lyttyperunat kylmäsavukirjolohella
2.9: Lohi-makaronilaatikko
3.9: Sushi Halloween tyyliin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit