Julkaistu: 25.04.2017

Kalamauste – Kalaneuvoksen klassikko

1024

Original Kalamauste on itse kalaneuvoksen ja hänen emäntänsä kehittämä mausteseos, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1995. Se onkin oikea Kalaneuvoksen klassikkotuote! Mausteseos sopii erinomaisesti varsinkin kirjolohelle ja lohelle, mutta myös muissa kalaruoissa se tuo maut hienosti esiin. Eikä kukaan estä kokeilemasta sitä myös muussa ruoanlaitossa!

Katso mitä Original Kalamauste sisältää.

Original Kalamauste on grillikauden hittituote. Katso grillaussäitä odotellessa Kalaneuvoksen vinkit lohifileiden maustamiseen.

Kalamauste sisältää juuri oikeat maut kalalle

Paras kalamauste on se jota päädyt käyttämään joka kerta kokatessasi kalaa. Sellainen joka täydentää kalan ominaismakua, ei peitä sitä. Olemme purkittaneet tasapainoisen yhdistelmän suolaa, valkosipulia ja kalalle sopivia mausteita, jotta ruoanlaitto olisi mahdollisimman helppoa. Paprika ja selleri saivat maustepurkissa seurakseen muun muassa muskottipähkinän, korianterin, kuminan ja pippurin. Maustepurkki on näppärän kokoinen ja kätevä käyttää. Näitä kannattaa hankkia useampi kerralla.

Kun uunilohi tai muu kalaruoka tarvitsee täydellisen mausteseoksen, Kalaneuvoksen Kalamauste sisältää juuri oikean makukombinaation. Kokeile esimerkiksi lohimedaljonkireseptiämme, johon et tarvitse muuta kuin kalan, foliota ja tämän maustepurkin!