Julkaistu: 25.04.2017

Kalamauste – Kalaneuvoksen klassikko

360

Original Kalamauste on itse kalaneuvos Veijo Hukkasen ja hänen emäntänsä kehittämä mausteseos, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1995. Se onkin oikea Kalaneuvoksen klassikkotuote! Mausteseos sopii erinomaisesti punalihaisille kaloille, varsinkin kirjolohelle ja lohelle, mutta myös muissa kalaruoissa se tuo maut hienosti esiin. Eikä kukaan estä kokeilemasta sitä myös muussa ruoanlaitossa!
Original Kalamauste

Katso tuotetiedoista, mitä ainesosia Original Kalamauste sisältää. Kun uunilohi tai muu kalaruoka tarvitsee täydellisen mausteseoksen, Kalaneuvoksen Original Kalamauste sisältää juuri oikean makukombinaation. Kokeile esimerkiksi lohimedaljonkireseptiämme, johon et tarvitse muuta kuin kalan, foliota ja tämän maustepurkin! Original Kalamauste sopii hienosti eri tavoin valmistetuille kalaruoille ja se on esimerkiksi grillikauden hittituote. Katso grillaussäitä odotellessa Kalaneuvoksen vinkit lohifileiden maustamiseen.

Kalamauste sisältää juuri oikeat maut kalalle

Paras kalamauste on se, jota päädyt käyttämään joka kerta kokatessasi kalaa. Sellainen, joka täydentää kalan ominaismakua, ei peitä sitä. Olemme purkittaneet Original Kalamausteeseen tasapainoisen yhdistelmän suolaa, valkosipulia ja kalalle sopivia mausteita, jotta ruoanlaitto olisi mahdollisimman helppoa. Paprika ja selleri saivat maustepurkissa seurakseen muun muassa muskottipähkinän, korianterin, kuminan ja pippurin. Original Kalamaustetta on saatavissa kotikeittiöihin näppärän kokoisessa 180 g sirotinkannellisessa purkissa ja suurkeittiöille ja mausteen suurkuluttajille 600 g isossa sirotinkannellisessa purkissa.

Sitruunainen kalamauste vaaleille kaloille

Syksyllä 2018 lanseerasimme kysytyn sisartuotteen Original Kalamausteen rinnalle. Tämä Sitruunainen Kalamauste on kehitelty erityisesti vaaleiden kalojen, kuten kuhan, hauen ja ahvenen maustamiseen. Voit käyttää sitä monipuolisesti myös muussa ruoanlaitossa, kun haluat ruokaan suolan lisäksi pikanttia sitruunan makua ja pientä raikkautta.
Sitruunainen Kalamauste

Sitruunaisessa Kalamausteessa on käytetty mm. sitruunaa, korianteria, inkivääriä, kurkumaa ja hieman vähemmän suolaa, kuin punaisille kaloille tarkoitetussa mausteessa. Tällä sekoituksella saat nostettua vaaleiden kalojen herkän ominaismaun hienosti esille. Tämä sekoitus sopii mausteeksi paistetuille kaloille, uunissa kypsennetyille kaloille ja erilaisille grillatuille kaloille. Myös muissa kalaruoissa mausteseos tuo vaalean kalan herkät ominaismaut hienosti esiin.

Jos haluat valmistaa esimerkiksi hyvää paistettua kuhafileetä, tarvitset vain kunnon kalafileet, Sitruunaista Kalamaustetta, sekä voita ja öljyä paistamiseen. Sinun ei tarvitse lisätä enää erikseen suolaa, koska mausteseoksessa on sitä jo noin 43 %. Maustaminen on aina makukysymys, joten laita maustetta kalafileille tai ruokaan maltillisesti ja lisää mausteen määrää tarvittaessa maistamisen jälkeen.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

wave