Julkaistu: 08.05.2017

Avoimet työpaikat – Tuotantotyöntekijöitä

V. Hukkanen Oy on Suomen suurin kala-alan toimija. Olemme kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 n. 60 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 100 henkilöä. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita.

Toimintamme kasvaessa etsimme Sastamalaan

Tuotantotyöntekijöitä

Työtehtäviin kuuluu erilaisia elintarviketuotannon tehtäviä, linjastolla työskentelyä ja tuotteiden pakkausta. Työhön kuuluu myös tuotteiden ja laatikoiden nostelua ja siirtelyä, joten työntekijöiltä odotetaan hyvää fyysistä kuntoa.

Aikaisempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Töiden alussa on kattava perehdytys.

Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se on mahdollista suorittaa myös töiden alettua. Oma auto on pakollinen työpaikan sijainnin vuoksi.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Sesonkiaikoina saattaa olla myös joitain viikonloppuvuoroja. Palkkaus on elintarviketeollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko?

Katso avoimet työpaikat verkkosivuiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit