Silakkamarinadit


Marinoidut silakat käyttövalmiissa pakkauksissa saat Kalaneuvokselta useassa eri makuvaihtoehdossa. Valikoimassamme on tillisilakkafilee, sinappisilakkafilee, valkosipulisilakkafilee ja suutarinlohi. Valmistamme herkulliset silakkamarinadimme Martin Kalan toimipisteessämme Turussa, jossa tuotantolaitoksemme on modernisoitu hiljattain silakkamarinadien valmistuksessa käytettävän tilan osalta. Silakkamarinadit ovat saatavilla suoraan käyttövalmiissa, uudelleensuljettavissa astioissa. Silakkamme tulevat Itämereltä; Selkämereltä ja Saaristomereltä. Silakka on erittäin suositeltu kala syötäväksi ja sitä kannattaisi suosia osana ruokavaliota nykyistä enemmän. Joidenkin mielestä silakka kalana maistuu hieman liian voimakkaalle. Silakkamarinadeissa kalan maku tasoittuu osana marinadia ja sen vuoksi marinadit maistuvat varmasti niillekin, jotka eivät silakkaa tavallisena fileenä tykkää syödä.

Marinoidut silakat maistuvat jouluna ja juhlissa

Erityisen suosittuja marinoidut silakkamme ovat juhlapyhinä, esimerkiksi joulun aikaan tai muissa perhejuhlissa. Silakkamarinadit sopivat kuitenkin myös esimerkiksi nopeaksi arkiruoaksi perunoiden ja salaatin kanssa syötäväksi. Jos siis haluat täyttää suositellut viikoittaiset kalaruoan syöntikiintiöt mahdollisimman vaivatta, niin silakkamarinadien käyttö on yksi helppo valinta arkikalaruoaksi. Juhliin tai vieraille silakkamarinadeista saa todella helposti katettua herkullisia lisukkeita alkupaloille tai pääruoille. Ne toimivat myös esimerkiksi leivänpäällisinä tai uusien perunoiden kanssa noutopöydässä erinomaisesti. Monipuoliset makuvaihtoehdot takaavat sen, että valikoimastamme löytyy marinadi jokaiseen makuun.

Tillisilakkafilee
Pakkauskoko: 2,5 kg
Kalaneuvos Tillisilakkafilee avainlippu
Ainesosat
Suomalainen nahaton silakkafilee 50 % (Clupea harengus membras, troolattu Selkämerestä), sokeri, sipuli, vesi, etikka, tilli, mustapippuri, suola.

Ravintosisältö / Näringsvärde100 g
energia / energi594 kJ
142 kcal
rasva / fett4,5 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat1 g
hiilihydraatit / kolhydrater16 g
josta sokereita / varav sockerarter15,9 g
proteiini / protein8,4 g
suola / salt1,3 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri
Sinappisilakkafilee
Pakkauskoko: 2,5 kg
Kalaneuvos Sinappisilakkafilee avainlippu
Ainesosat
Suomalainen nahaton silakkafilee 66 % (Clupea harengus membras, troolattu Selkämereltä), vesi, etikka, SINAPPIKASTIKE [mm. rypsiöljy, glukoosi-fruktoosisiirappi, SINAPINSIEMEN, sokerisiirappi, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri), säilöntäaine (E202), sakeuttamisaine (E415), aromit (mm. SINAPPI, paprika)], sokeri, kurkuma, suola.

Ravintosisältö / Näringsvärde100 g
energia / energi1091 kJ
262 kcal
rasva / fett19,4 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat2 g
hiilihydraatit / kolhydrater11,1 g
josta sokereita / varav sockerarter10,8 g
proteiini / protein10,5 g
suola / salt1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri
Valkosipulisilakkafilee
Pakkauskoko: 2,5 kg
Kalaneuvos Valkosipulisilakkafilee avainlippu
Ainesosat
Suomalainen nahaton silakkafilee 66 % (Clupea harengus membras, troolattu Selkämerestä), vesi, etikka, valkosipulikastike (mm. rypsiöljy, KANANMUNANKELTUAINEN, muunnettu perunatärkkelys, valkosipuli, valkopippuri, mustapippuri, sitruunatäysmehutiiviste, aromi, sakeuttamisaine E415, säilöntäaine E202), sokeri, suola.

Ravintosisältö / Näringsvärde100 g
energia / energi841 kJ
201 kcal
rasva / fett13,7 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat2 g
hiilihydraatit / kolhydrater8,9 g
josta sokereita / varav sockerarter8 g
proteiini / protein11 g
suola / salt1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri
Suutarinlohi
Pakkauskoko: 2,6 kg josta silakkaa 1,5 kg
Suutarinlohi
Ainesosat
Suomalainen silakkafilee 66 % (Clupea harengus membras, troolattu Selkämereltä), vesi, sokeri, etikka, suola, sipuli, porkkana, maustepippuri, säilöntäaine (E211).

Ravintosisältö / Näringsvärde100 g
energia / energi897 kJ
214 kcal
rasva / fett10,6 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat2,4 g
hiilihydraatit / kolhydrater17,0 g
josta sokereita / varav sockerarter17,0 g
proteiini / protein12,7 g
suola / salt2,1 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri
wave