Tillisilakkafilee

Tillisilakkafilee silakkamarinadi

Kalaneuvokselta saat marinoidut silakat käyttövalmiissa uudelleensuljettavissa pakkauksissa useana eri makuvaihtoehtona. Herkullinen tillisilakkafilee sopii kalapöytään etenkin juhlapyhinä, esimerkiksi joulun aikaan tai muissa perhejuhlissa. Silakkamarinadit sopivat kuitenkin myös esimerkiksi nopeaksi arkiruoaksi perunoiden ja salaatin kanssa syötäväksi. Leivän päällä ne ovat erinomainen herkku.

Tillisilakkafileessä on Selkämereltä pyydettyä MSC-sertifioitua kalaa. Tuotteen kotimaisuusasteesta kertoo myös sille myönnetty Hyvää Suomesta -merkki. Valmistamme herkulliset marinadimme Turussa Martin Kalan tuotantolaitoksessa, joka on yksi Suomen merkittävimmistä silakkafileen valmistajista. Olemme panostaneet voimakkaasti silakkafileen tuotantoteknologiaan ja näin nostaneet silakkafileen laadun huippuunsa.

Suomalaisen nahattoman silakkafileen lisäksi marinadissa on sokeria, sipulia, vettä, etikkaa, tilliä, mustapippuria ja suolaa. Pakkauskoko on 2,5 kg.

Silakka on erittäin suositeltu kala syötäväksi ja sitä kannattaisi suosia osana ruokavaliota nykyistä enemmän.


Ainesosat
Suomalainen nahaton silakkafilee 50 % (Clupea harengus membras, troolattu Selkämerestä), sokeri, sipuli, vesi, etikka, tilli, mustapippuri, suola.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 594 kJ
142 kcal
rasva / fett 4,5 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1 g
hiilihydraatit / kolhydrater 16 g
josta sokereita / varav sockerarter 15,9 g
proteiini / protein 8,4 g
suola / salt 1,3 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

wave