Avoimet työpaikat

Kalaneuvos Oy on Suomen suurin kala-alan toimija ja edelläkävijä aloillaan kalanjalostus, kalan tukkukauppa, maahantuonti ja -vienti sekä kalankasvatus. Olemme valmistaneet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan ja panostamme raaka-aineiden laadun lisäksi vahvasti mm. edistyksellisiin tuotantomenetelmiin sekä henkilöstömme hyvinvointiin. Sastamalan yksikkömme liikevaihto ylitti 70 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja työllistää noin 110 henkilöä. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita.

Pian valmistuvan tehdaslaajennuksemme myötä rekrytoimme tuotannon tehtäviin 15 uutta tuotannontyöntekijää.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme tuotannon työntekijöitä Kalaneuvos Oy:lle (15 paikkaa)

TOIMENKUVA

Tehdaslaajennuksen myötä ja tuotannon kasvaessa haemme 15 uutta tuotannontyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu mm. kalan käsittelyä sekä pakkausta vakuumikoneella. Työ tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa klo 06:00 – 14:00 ja klo 14:00 – 22:00 (40h/vko). Työtä tehdään pääosin seisten ja työ sisältää nostelua, joten työ on fyysistä. Työtilat ovat viileät, lähellä +2-6 -astetta.

ODOTAMME SINULTA

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on reipas asenne ja osaat tarttua työtehtäviin myös oma-aloitteisesti. Olet työssäsi huolellinen ja vastuullinen, joka viihtyy osana tiimiä. Kysyt rohkeasti apua ja autat tarpeen tullen tiimikaveriasi. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva oppimiskykyinen tulevaisuuden tekijä tai jo kokemusta omaava alan ammattilainen. Eduksi katsomme, jos sinulla on hygieniatodistus, mutta saat tarvittaessa koulutuksen työsuhteesi alussa.

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen kasvavassa ja vakavaraisessa perheyrityksessä. Pääset tekemään töitä ammattitaitoisessa, mukavassa ja hyvinvointiin panostavassa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviisi ja elintarvikealaan. Palkkaus määräytyy elintarvikealan teollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti ja koeajan (6 kk) jälkeen on mahdollista päästä tuotantopalkkiojärjestelmän piiriin.

Työt alkavat porrastetusti viikkojen 34, 37 ja 39 aikana perehdytyksellä ja aluksi laadimme 6 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jonka jälkeen on mahdollista saada vakituinen työ, joten toivomme sinulta sitoutuneisuutta työhön. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti!

Jätä hakemuksesi täällä: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmo/?id=10014822&viaSearch=true#/

 

Alta voit lukea Kalaneuvoksella työskentelevien henkilöiden haastatteluja.

Pasi Kärkkäisen haastattelu
Pasi Kärkkäisen haastattelu – klikkaa isommaksi
Teemu Niemisen haastattelu
Teemu Niemisen haastattelu – klikkaa isommaksi
Henri Oittisen haastattelu
Henri Oittisen haastattelu – klikkaa isommaksi
Marjo Vilkkulan haastattelu
Marjo Vilkkulan haastattelu – klikkaa isommaksi
Kaarina Ojanperän haastattelu
Kaarina Ojanperän haastattelu – klikkaa isommaksi
wave