Valkosipulisilakkafilee

Valkosipulisilakkafilee, MSC

Kalaneuvoksen valkosipulisilakkafilee kuuluu herkkusuun kalapöytään, on juhlan aihe sitten joulu tai muu tärkeä juhlapäivä. Se maistuu hienosti myös nopeana arkiruokana perunoiden ja salaatin kanssa tai vaikkapa aamiaisella leivän päällä.

Kalaneuvoksen marinoidut silakat ovat käyttövalmiissa uudelleensuljettavissa pakkauksissa useana eri makuvaihtoehtona.

Valkosipulisilakkafilee valmistetaan Selkämerestä pyydetystä MSC-sertifioidusta kalasta. Valmistamme herkulliset marinadimme Turussa Martin Kalan tuotantolaitoksessa, joka on yksi Suomen merkittävimmistä silakkafileen valmistajista. Olemme panostaneet voimakkaasti silakkafileen tuotantoteknologiaan ja näin nostaneet silakkafileen laadun huippuunsa.

Suomalaisen nahattoman silakkafileen (66 %) lisäksi marinadissa on vettä, etikkaa, herkullista valkosipulikastiketta, sokeria ja suolaa. Pakkauskoko on 2,5 kg.


Ainesosat
Suomalainen nahaton silakkafilee 66 % (Clupea harengus membras, troolattu Selkämerestä), vesi, etikka, valkosipulikastike (mm. rypsiöljy, KANANMUNANKELTUAINEN, muunnettu perunatärkkelys, valkosipuli, valkopippuri, mustapippuri, sitruunatäysmehutiiviste, aromi, sakeuttamisaine E415, säilöntäaine E202), sokeri, suola.

Ravintosisältö / Näringsvärde100 g
energia / energi841 kJ
201 kcal
rasva / fett13,7 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat2 g
hiilihydraatit / kolhydrater8,9 g
josta sokereita / varav sockerarter8 g
proteiini / protein11 g
suola / salt1,9 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri
wave