Sinappisilakkafilee
Suosittu sinappisilakkafilee on kalapöydän ehdoton herkku juhlapyhinä, esimerkiksi joulun kalapöytään tai muissa perhejuhlissa. Silakkamarinadit sopivat loistavasti myös arkiruoaksi perunoiden ja salaatin kanssa syötäväksi. Reseptipankistamme löydät erittäin helpon ja nopean arkiruokaohjeen, jossa käytetään tätä valmista sinappisilakkafileemarindia; sinappisilakka ja uudet perunat. Helpompaa kala-annosta arkeen on vaikea löytää! Myös leivän silakkamarinadit ovat erinomainen herkku esimerkiksi tuhdiksi välipalaksi.
Kalaneuvoksen marinoidut silakat ovat saatavissa käyttövalmiissa uudelleensuljettavissa pakkauksissa useana eri makuvaihtoehtona.
Sinappisilakkafilee valmistetaan Selkämerestä vastuullisesti pyydetystä MSC-sertifioidusta silakasta. Tuotteen kotimaisuusasteesta kertoo myös sille myönnetty Hyvää Suomesta -merkki. Valmistamme herkulliset marinadimme Turussa Martin Kalan tuotantolaitoksessa, joka on yksi Suomen merkittävimmistä silakkafileen valmistajista. Olemme panostaneet voimakkaasti silakkafileen tuotantoteknologiaan ja näin nostaneet silakkafileen laadun huippuunsa.
Suomalaisen nahattoman silakkafileen (59 %) lisäksi marinadissa on vettä, etikkaa, taidolla maustettua sinappikastiketta, sokeria, kurkumaa ja suolaa. Pakkauskoko on 2,5 kg.
Ainesosat
nahaton SILAKKAfilee (Clupea harengus membras) 59%, rapsiöljy, vesi, sokeri, etikka, SINAPINSIEMEN 1,8 %, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, kurkuma), sakeuttamisaine (E415), säilöntäaine (E202), väri (E160a), paprikauute. Silakan alkuperämaa: Suomi.
Ravintosisältö / Näringsvärde | 100 g |
---|---|
energia / energi | 1091 kJ |
262 kcal | |
rasva / fett | 19,4 g |
josta tyydyttyneitä / varav mättat | 2 g |
hiilihydraatit / kolhydrater | 11,1 g |
josta sokereita / varav sockerarter | 10,8 g |
proteiini / protein | 10,5 g |
suola / salt | 1,9 g |
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri |