Lohipasta
Annoskoko: 4 20 min

Lohipasta on helppo ja terveellinen arkiruoka
Lohipasta on yksi helpoimmista kalaruuista valmistaa. Se on edullisimmasta päästä kalaruokia ja lisäksi erittäin nopea ja terveellinen arkiruoka. Lohipasta sopii siis opiskelijoille, perheille, sinkuille tai pareille. Ainesosaluettelo tässä reseptissä on suunniteltu 4 hengelle. Voit valmistaa pienemmän määrän jakamalla ainesosaluettelon raaka-ainemäärät esimerkiksi kahdella tai vastaavasti kertoa luvut esimerkiksi kahdella suuremmalle syöjäjoukolle. Katso reseptivideo alta ja valmista mukana!
Valmistusaineet
- 300 g Kalaneuvos lämminsavulohifileetä
- 400 g täysjyväpastaa
- 100 g voita
- 3/4 dl silputtua tilliä
- 1/2 tl mustapippuria myllystä
Lohipasta ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Ruskista voi kattilassa pienellä lämmöllä kuumentaen, kunnes voin väri muuttuu pähkinäiseksi.
- Kuutioi savulohi ja hienonna tilli.
- Valuta pasta ja sekoita pastan joukkoon ruskistettu voi.
- Lisää lohi ja tilli, rouhi päälle vielä mustapippuria.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 183 g
Energia 636 kcal
Proteiini 23 g
Hiilihydraatit 54 g
Rasva 33 g
Tyydyttynyt rasva 15 g
Ravintokuitu 5 g
Suola 0.6 g
Sokeri 3 g
Kolesteroli 97 mg