Vuokasilakkarullat fenkolilisukkeella
Annoskoko: 4

Vuokasilakkarullat Kalaneuvos

Valmistusaineet

24 tuoretta silakkafileetä
1–2 punttia tuoretta tilliä
2 kpl keskikokoista fenkolia
Kalaneuvos®-kalamaustetta
2,5 dl kermaa
leivinpaperia

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet

Tee näin

  1. Asettele silakkafileet leivinpaperille siten, että samankokoiset fileet ovat samassa rivissä tiiviisti vierekkäin.
  2. Ripottele pinnalle Kalaneuvos®-kalamaustetta ja runsaasti tuoretta tillisilppua. Tillin voi myös leikata saksille fileiden päällä, jolloin tilli laskeutuu tasaisen siististi. Säästä osa tillisilpusta viimeistelyyn.
  3. Kääräise fileet tiiviisti rullalle ja asettele samankokoiset fileet rinnakkain vuokaan.
  4. Raasta fenkoli raasteeksi ja lisää se vuokaan silakkafileiden viereen.
  5. Ripottele koko komeuden päälle vielä Kalaneuvos®-kalamaustetta ja valuta kerma tasaisesti koko vuokaan.
  6. Ulkogrillin ylätasolla tämä valmistuu 20–30 minuutissa ja uunissa tasalämmöllä 175 asteessa n. 25 minuutissa.
  7. Ripottele kypsien silakkarullien päälle hieman tillisilppua ja nosta tarjolle.

Reseptin on suunnitellut Tampereen Sokos Herkun myyntipäällikkö Timo Pitkäranta.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu