Silakkafilee MSC, rasia

Silakkafilee, pakattu MSC Hyvää Suomesta

Kalaneuvoksen syksyn 2019 ekologinen uutuustuote on tuore suomalainen silakkafilee pakattuna, 250 g ja 1 kg rasioissa. Voit siis ostaa tuoreita, vastuullisesti kalastettuja suomalaisia silakkafileitä myös pakatun kalan hyllystä. Kaikki käyttämämme silakkamme on MSC-sertifioitua suomalaista silakkaa. Tuote on myös Hyvää Suomesta –tuote. Silakkafileet on pakattu suojakaasuun ja rasia sisältää imutyynyn. Tuotteen säilyvyys on 7 vuorokautta nostopäivästä oikein säilytettynä 0-+3 asteen lämpötilassa. Tuote sisältää runsaasti proteiinia ja omega-3-rasvahappoja.

Kypsennä kala ennen tarjoilua. Silakkareseptit löydät reseptisivuiltamme; voit valmistaa esimerkiksi perinteiset silakkapihvit, silakkalaatikon, kalapuikot silakasta tai jonkin useista muista kalaresepteistämme.

Silakka on ruokakalana erinomaisen terveellinen sen sisältämän proteiinin, hyvien rasvahappojen ja hivenaineiden ansiosta. Lisäksi Kalaneuvoksen silakka on ilmastoystävällinen valinta ruokapöytään ja todellista lähiruokaa Itämerestä. Voit lukea tarkemmin silakasta kalana verkkosivuiltamme.

Kalaneuvos silakkafilee, rasia 250 g
Silakkafilee, rasia 250 g
Tuore Suomalainen silakkafilee MSC n. 1 kg
Silakkafilee, rasia n. 1 kg

Ainesosat
Troolilla merestä pyydetty SILAKKA (Clupea harengus membras, Itämeri FAO III d). Alkuperämaa Suomi.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 585 kJ
140 kcal
rasva / fett 8,6 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,9 g
hiilihydraatit / kolhydrater 0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0 g
proteiini / protein 15,7 g
suola / salt 0,07 g
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.