Uunikirjolohi kalamausteella
Annoskoko: 4

Uunikirjolohi Kalaneuvos

Valmistusaineet

500–600 g Kalaneuvoksen kirjolohifileetä
Kalaneuvos®-kalamaustetta

kastike:
2 dl kermaa
2 dl vettä
½ dl vehnäjauhoja
3 rkl mietoa sinappia

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet

Tee näin

Kuumenna uuni 220 asteeseen.

1. Aseta kirjolohifilee voideltuun uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle Kalaneuvos®-kalamaustetta.

2. Paista fileetä uunissa noin 20–30 minuuttia.

3. Sekoita kastikeaineet kulhossa ja kaada fileen päälle, kun kala on saanut kauniin värin.

4. Anna kastikkeen saostua uunissa noin 5–10 minuuttia.

Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin ja perunan tai riisin kanssa.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu