Silakka, perattu

Silakka, perattu - MSC MSC

Perattu silakka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Kalaneuvoksen silakkavalikoima pitää sisällään peratut ja kokonaiset silakat, silakkafileet nahattomana ja nahallisena, sekä eri tavoin maustetut silakkamarinadit. Silakkamme kalastetaan Selkä- ja Saaristomereltä. Silakassa on sydämelle terveellisiä rasvahappoja sekä vitamiineja ja hivenaineita, kuten fosforia, kalsiumia ja D-vitamiinia. Ravintoarvoihinsa nähden se on edullista ruokaa ja sen proteiinikoostumus on monipuolinen. Tutustu silakkaresepteihin kalareseptien-sivuillamme!

Kalaneuvoksen perattu silakka on MSC-sertifioitua

Kaikki Kalaneuvoksen välittämä perattu silakka on MSC-sertifioitua. Kun maamme merialueilta kalastettavan silakan ja kilohailin trooli- ja rysäkalastus sai MSC:n kestävän kalastuksen sertifikaatin, Kalaneuvos-konserni toi kotimaiset MSC-silakkatuotteet ensimmäisenä Suomen markkinoille. Kalaneuvos vahvisti silakan tuotantoaan vielä loppuvuonna 2018 yrityskaupalla ostamalla Kuivaniemen Kala Oy:n. Vuosittain Kalaneuvos-konserni käsittelee nyt yli kolme miljoonaa kiloa silakkaa.

Kun tuotteissa on sininen MSC-merkintä, asiakas tietää, että kalat on pyydetty MSC:n kestävän kalastuksen vastuullisuuskriteerien mukaisesti. Samalla sertifikaatilla kauppaa käyvät yritykset on myös sertifioitu MSC:n jäljitettävyysstandardin mukaisesti. Standardit on kehitetty yhteistyössä kalastusteollisuuden, ympäristöjärjestöjen, tieteen edustajien, asiantuntijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. MSC lyhenne on peräisin kansainvälisestä Marine Stewardship Council -organisaatiosta.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 504 kJ
120 kcal
rasva / fett 6,1 g
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,6 g
hiilihydraatit / kolhydrater 0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0 g
proteiini / protein 16,3 g
suola / salt 0,01 g

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *