Liekki loimutettu lohifilee

Liekki loimutettu lohifilee

Liekki loimutettu lohifilee on ruodoton, herkullinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikkeen ruuanlaittoon ja sellaisenaan syötäväksi. Se sopii piirakkaan tai pastaan yhtä hyvin kuin leivän päälle tai salaattiin. Ehdottoman hyvä herkku se on myös juhlalliseen kalapöytään ja se maistuu takuuvarmasti vuodenajasta riippumatta. Liekki loimutettu lohifileen pakkauskoko on n. 900 g, joten siitä riittää hyvin tarjottavaa isompaan tarpeeseen.

Ravitsemuksellisesti loimutettu lohifilee on huippuluokkaa. Siinä on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja Omega-3-rasvahappoja.

Kalaneuvoksen lohi on Pohjois-Norjan Lofoottien alueella ja Lofoottien pohjoispuolella kasvatettua. Se kuljetetaan kylmäkuljetusrekoilla suoraan Lofooteilta kalanjalostustehtaallemme ja se on jalostettavana jo vuorokausi perkuun jälkeen.

Tutustu runsaan reseptipankkimme kalaresepteihin. Voit korvata resepteihimme kuuluvat lämminsavukirjolohet ja -lohet loimutetuilla tuotteilla. Valmista välipalaksi lohismörrejä, kokeile ihania rahkalettuja tai valmista helposti ruokaisaa ja nopeaa lohipastaa. Näihin kaikkiin ja moniin muihin resepteihin voit käyttää Liekki loimutettua lohifileetä.


Ainesosat
Viljelty MERILOHI (Salmo salar), suola.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 950
227
rasva / fett 15,7
josta tyydyttyneitä / varav mättat 3
proteiini / protein 21,7
suola / salt 1,7
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *