Liekki loimutettu kirjolohifilee

Liekki loimutettu kirjolohifilee

Liekki loimutettu kirjolohifilee on ruodoton ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikkeen ruuanlaittoon ja sellaisenaan syötäväksi. Se sopii piirakkaan tai pastaan yhtä hyvin kuin leivän päälle tai salaattiin. Ehdottoman hyvä herkku se on myös juhlalliseen kalapöytään ja se maistuu takuuvarmasti vuodenajasta riippumatta. Liekki loimutettu kirjolohifileen pakkauskoko on n. 700 g, joten siitä riittää hyvin tarjottavaa isompaan tarpeeseen.

Ravitsemuksellisesti loimutettu kirjolohifilee on huippuluokkaa. Siinä on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja Omega-3-rasvahappoja.

Kirjolohemme kasvatetaan Suomen rannikoilla, Ahvenanmaalla sekä Ruotsissa. Pidämme huolta koko kirjolohen tuotantoketjusta aina mädistä ja kalanpoikasista valmiiseen savustettuun lopputuotteeseen saakka, ympäri vuoden. Kasvatettu kirjolohi on eettinen ja ekologinen valinta. Sen kasvatusta ohjaa tiukka ympäristölainsäädäntö ja lupajärjestelmä, ja ympäristöjärjestö WWF onkin nostanut suomalaisen kasvatetun kirjolohen suositeltavien kalalajien vihreälle listalle.

Tutustu runsaan reseptipankkimme kalaresepteihin. Voit korvata resepteihimme kuuluvat lämminsavukirjolohet ja -lohet loimutetuilla tuotteilla. Valmista välipalaksi lohismörrejä, kokeile ihania rahkalettuja tai valmista helposti ruokaisaa ja nopeaa lohipastaa. Näihin kaikkiin ja moniin muihin resepteihin voit käyttää Liekki loimutettua kirjolohifileetä.


Ainesosat
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä Fi=Suomi, Se=Ruotsi, No=Norja, Dk=Tanska.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 620
148
rasva / fett 6,7
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,7
proteiini / protein 21,9
suola / salt 1,9
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *