Liekki loimutettu lohifileepala

Liekki loimulohifileepala

Liekki loimutettu lohifileepala on ruodoton ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikkeen ruuanlaittoon ja sellaisenaan syötäväksi. Se sopii piirakkaan tai pastaan yhtä hyvin kuin leivän päälle tai salaattiin. Se on kooltaan juuri sopiva silloin, kun haluat kalaa vain pienemmän määrän. Liekki loimutettu lohifileepalan pakkauskoko on 150 g.

Ravitsemuksellisesti loimutettu lohifileepala on huippuluokkaa. Siinä on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja Omega-3-rasvahappoja.

Kalaneuvoksen lohi on Pohjois-Norjan Lofoottien alueella ja Lofoottien pohjoispuolella kasvatettua. Se kuljetetaan kylmäkuljetusrekoilla suoraan Lofooteilta kalanjalostustehtaallemme ja se on jalostettavana jo vuorokausi perkuun jälkeen.

Tutustu runsaan reseptipankkimme kalaresepteihin. Voit korvata resepteihimme kuuluvat lämminsavukirjolohet ja -lohet loimutetuilla tuotteilla. Valmista välipalaksi lohismörrejä, kokeile ihania rahkalettuja tai valmista helposti ruokaisaa ja nopeaa lohipastaa. Näihin kaikkiin ja moniin muihin resepteihin voit käyttää Liekki loimutettua lohifileepalaa.


Ainesosat
Viljelty MERILOHI (Salmo salar), suola.

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 950
227
rasva / fett 15,7
josta tyydyttyneitä / varav mättat 3
hiilihydraatit / kolhydrater 0,0
josta sokereita / varav sockerarter 0,0
proteiini / protein 21,7
suola / salt 1,7
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *