Liekki loimutettu kirjolohifileepala

Liekki loimukirjolohipala

Liekki loimutettu kirjolohifileepala on ruodoton ja helppokäyttöinen vaihtoehto kaikkeen ruuanlaittoon ja sellaisenaan syötäväksi. Se sopii piirakkaan tai pastaan yhtä hyvin kuin leivän päälle tai salaattiin. Se on kooltaan juuri sopiva silloin, kun haluat kalaa vain pienemmän määrän. Liekki loimutettu kirjolohifileepalan pakkauskoko on 150 g.

Ravitsemuksellisesti loimutettu kirjolohifilee on huippuluokkaa. Siinä on runsaasti proteiinia, D-vitamiinia ja Omega-3-rasvahappoja.

Kirjolohemme kasvatetaan Suomen rannikoilla, Ahvenanmaalla sekä Ruotsissa. Pidämme huolta koko kirjolohen tuotantoketjusta aina mädistä ja kalanpoikasista valmiiseen savustettuun lopputuotteeseen saakka, ympäri vuoden. Kasvatettu kirjolohi on eettinen ja ekologinen valinta. Sen kasvatusta ohjaa tiukka ympäristölainsäädäntö ja lupajärjestelmä, ja ympäristöjärjestö WWF onkin nostanut suomalaisen kasvatetun kirjolohen suositeltavien kalalajien vihreälle listalle.

Tutustu runsaan reseptipankkimme kalaresepteihin. Voit korvata resepteihimme kuuluvat lämminsavukirjolohet ja -lohet loimutetuilla tuotteilla. Valmista välipalaksi lohismörrejä, kokeile ihania rahkalettuja tai valmista helposti ruokaisaa ja nopeaa lohipastaa. Näihin kaikkiin ja moniin muihin resepteihin voit käyttää Liekki loimutettua kirjolohifileepalaa.


Ainesosat
Viljelty KIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss), suola. Alkuperämaa ilmoitettu päiväyksen yhteydessä Fi=Suomi, Se=Ruotsi, No=Norja

Ravintosisältö / Näringsvärde 100 g
energia / energi 620
148
rasva / fett 6,7
josta tyydyttyneitä / varav mättat 1,7
proteiini / protein 21,9
suola / salt 1,9
laktoositon / laktosfri, gluteeniton / glutenfri

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *