Loimukirjolohi-kanttarellipasta
Annoskoko: 4 30 min

Loimukirjolohipasta valmistuu Liekki-loimutuotteista
Loimukirjolohipasta pelastaa, kun haluat tarjota jotain maistuvaa ja helppoa. Tämä sopii niin arkiruuaksi kuin vieraillekin tarjottavaksi. Spesiaalia tästä tekee se, että se valmistetaan uutuustuotteestamme Liekki loimutetusta kirjolohifileepalasta. Myös kaikki Liekki-sarjaan kuuluvat tuotteet sopivat tähän mainiosti, kuten loimutettu lohifileepala tai kokonaisena loimutettu kirjolohi– tai lohifilee.
Valmistusaineet
- 150 g Kalaneuvos Liekki loimukirjolohta
- 1 l kantarelleja
- 1 keltasipuli
- 2 valkosipulia
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
- 400 g pappardelle-pastaa
- 1 dl pastan keitinvettä
- 1 ruukku lehtipersiljaa
Loimukirjolohi-kanttarellipasta ohje
- Lohko puhdistetut kantarellit muutamaan osaan ja hienonna sipulit.
- Freesaa kantarelleja ja sipuleita oliiviöljyssä, kunnes kantarellien neste haihtuu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja säästä pastan keitinvesi.
- Lisää pastan keitinvettä ja keitetty pasta kantarellien ja sipulien joukkoon. Sekoita hyvin.
- Lisää viimeisenä pastan joukkoon paloiteltu Kalaneuvos Liekki loimukirjolohi ja hienonnettu lehtipersilja.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 190
Energia 544 kcal
Proteiini 22 g
Hiilihydraatit 68 g
Rasva 20 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 4 g
Suola 9.3 g
Sokeri 1 g
Kolesteroli 27 mg