Kylmäsavulohta ja juustoa

Annoskoko: 6 15 min

Arvio:

5

Kylmäsavulohta ja juustoa

Kylmäsavulohta ja juustoa – yllättävä pikkusuolainen tarjottava juhliin

Oletko koskaan kokeillut yhdistää kylmäsavulohta ja juustoa? Kylmäsavukirjolohi ja juusto ovat maukas makupari, mikä soveltuu vaikka juhlien alkupalaksi tai pikkunälän taltuttajaksi. Kylmäsavukirjolohen raikas ja suolainen maku yhdistettynä täyteläisen hapokkaaseen juustoon yllättää juhlavieraat varmasti.

Nämä alkupalat valmistuvat helposti pienellä pilkkomisella ilman kypsennystä. Leikkaa vain juustosta ohuita viipaleita ja yhdistä ohuiden kylmäsavukirjolohisiivujen ja tillin kanssa ja valmista tuli! Nämä alkupalat voit valmistaa huoletta etukäteen valmiiksi odottamaan juhlavieraita. Juusto-kirjolohialkupalat voi halutessaan liittää yhteen cocktailtikuilla tai tarjoilla valmiina annoksina alkupalalautasilta.

Valmistusaineet

  • 200 g Kalaneuvos kylmäsavukirjolohta tai -lohta siivuina
  • 400 g vaaleaa juustoa, esim. Port Salut
  • tuoretta tilliä

Kylmäsavulohta ja juustoa ohje

  1. Leikkaa juusto kolmeksi levyksi kuin täytekakun pohjat.
  2. Asettele levyille kirjolohiviipaleita ja silputtua tilliä. Paina kerrokset yhteen.
  3. Leikkaa viipaleiksi ja aseta lautaselle.

Koristele lohiruusukkeella ja tillillä.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 104 g

Energia 309 kcal

Proteiini 26 g

Hiilihydraatit 0 g

Rasva 23 g

Tyydyttynyt rasva 13 g

Ravintokuitu 0 g

Suola 0.7 g

Sokeri 0 g

Kolesteroli 73 mg