Grillattu gochujanglohi
Annoskoko: 4 1 h

Grillattu gochujanglohi tuo tuulahduksen koreaa grillaukseen
Grillattu gochujanglohi on loistava vaihtoehto tulisemman ruuan ystäville. Tässä ruuassa on ripaus korealaista keittiötä, jonka ruoka on ollut jo hetken todellista trendiruokaa. Korealaisen keittiön luulisi olevan samanlainen kuin Japanin ja Kiinan, mutta se poikkeaa niistä runsailla mausteillaan.
Valmistusaineet
- 600 g Kalaneuvoksen tuoretta kirjolohi- tai lohifileetä
Marinadi:
- 2 rkl gochujang-tahnaa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 rkl soijaa
- 1 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
- 500 g parsaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- 1/2 ruukku ruohosipulia
Grillattu gochujanglohi ohje
- Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Paloittele ruodoton ja nahallinen lohifilee annospaloiksi. Pyöräytä lohifilee palat marinadissa ja anna marinoitua noin 30 minuuttia.
- Lohen marinoituessa poista parsoista puinen varsiosa ja pyöräytä parsat oliiviöljyssä. Mausta suolalla. Hienonna ruohosipuli.
- Kuumenna grilli kuumaksi. Paista lohifilee paloja keskilämmöllä grillissä noin 10–15 minuuttia, välillä kääntäen palat. Grillaa parsat nopeasti kypsäksi. Nosta lohet ja parsat grillistä ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 313
Energia 381 kcal
Proteiini 30 g
Hiilihydraatit 12 g
Rasva 23 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 5 g
Suola 6 g
Sokeri 1 g
Kolesteroli 81 mg