Grillattu gochujanglohi

Annoskoko: 4 1 h

Gochujanglohi

Grillattu gochujanglohi tuo tuulahduksen koreaa grillaukseen

Grillattu gochujanglohi on loistava vaihtoehto tulisemman ruuan ystäville. Tässä ruuassa on ripaus korealaista keittiötä, jonka ruoka on ollut jo hetken todellista trendiruokaa. Korealaisen keittiön luulisi olevan samanlainen kuin Japanin ja Kiinan, mutta se poikkeaa niistä runsailla mausteillaan.

Valmistusaineet

  • 600 g Kalaneuvoksen tuoretta kirjolohi- tai lohifileetä

Marinadi:

  • 2 rkl gochujang-tahnaa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 rkl soijaa
  • 1 rkl oliiviöljyä

Lisäksi:

  • 500 g parsaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa
  • 1/2 ruukku ruohosipulia

Grillattu gochujanglohi ohje

  1. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Paloittele ruodoton ja nahallinen lohifilee annospaloiksi. Pyöräytä lohifilee palat marinadissa ja anna marinoitua noin 30 minuuttia.
  2. Lohen marinoituessa poista parsoista puinen varsiosa ja pyöräytä parsat oliiviöljyssä. Mausta suolalla. Hienonna ruohosipuli.
  3. Kuumenna grilli kuumaksi. Paista lohifilee paloja keskilämmöllä grillissä noin 10–15 minuuttia, välillä kääntäen palat. Grillaa parsat nopeasti kypsäksi. Nosta lohet ja parsat grillistä ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 313

Energia 381 kcal

Proteiini 30 g

Hiilihydraatit 12 g

Rasva 23 g

Tyydyttynyt rasva 4 g

Ravintokuitu 5 g

Suola 6 g

Sokeri 1 g

Kolesteroli 81 mg