Sashimilohi

Annoskoko: 4

Sashimilohi lautasella Kalaneuvos

Valmistusaineet

600g Kalaneuvos kirjolohta / lohta – filee tai kokonainen

marinadi:
2 tl raastettua inkivääriä
1 tl raastettua valkosipulia
¾ dl seesaminsiemenöljyä
2 rkl soijaa
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl limetinmehua
1 rkl hunajaa
1 tl wasabia

koristeeksi:
1 punainen chili kuutioituna
1 kevätsipulin varsi siivutettuna
5-6 retiisiä siivutettuna
korianterinlehtiä

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet

Tee näin

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa.
  2. Leikkaa tuore kirjolohifilee tai lohi ohuiksi sivuiksi ilman nahkaa ja levitä siivut laakeaan tarjoiluastiaan.
  3. Kaada marinadi tasaisesti kirjolohisiivujen päälle ja koristele sashimilohi chilillä, kevätsipulilla, retiisillä ja korianterinlehdillä.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu