Kylmäsavulohikeitto

Annoskoko: 4

Kylmäsavulohikeitto Kalaneuvos

Valmistusaineet

1 l voimakasta kanalientä
3–4 perunaa
½ sitruunan mehu
½ l smetanaa
2 rkl ruohosipulisilppua
200 g Kalaneuvos kylmäsavukirjolohta
Kalaneuvos kirjolohenmätiä maun mukaan

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet

Tee näin

1. Kuori ja viipaloi perunat.

2. Keitä perunat pehmeiksi kuumennetussa kanaliemessä.

3. Soseuta perunat sauvasekoittimella.

4. Lisää sitruunamehu, smetana ja ruohosipulisilppu. Anna jäähtyä kylmäksi.

5. Lisää hienonnettua Kalaneuvos kylmäsavulohta ja mätiä maun mukaan keiton joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Tarjoile keitto kylmänä.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu