Kylmäsavukirjolohi-salaattitacot

Annoskoko: 4

Kylmäsavukirjolohi-salaattitacot Kalaneuvos

Valmistusaineet

3 kerää (300 g) sydänsalaattia tai rapeita salaatinlehtiä
200 g Kalaneuvos kylmäsavukirjolohta
1 hapokas omena (esim. Granny Smith)
1 avokado
2 tl sitruunanmehua
¼ tl rouhittua mustapippuria

koristeeksi:
1 dl Kalaneuvos kirjolohenmätiä
½ dl silmusalaattia tai mikrosalaattia

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet

Tee näin

  1. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehtikupit tarjottimille.
  2. Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.

Yhteistyössä Elixirin, Sydänliiton ja Muurlan kanssa.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu