Julkaistu: 06.06.2017

Avoimet työpaikat – Toimistoassistentti

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille.

V. Hukkanen Oy on Suomen suurin kala-alan toimija. Olemme kehittäneet, valmistaneet ja markkinoineet korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaisuuteen. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 n. 60 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 100 henkilöä. Kalaneuvos-tuotemerkkimme alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita.

Etsimme Sastamalaan aktiivista

Toimistoassistenttia 30h/vko

Vastaat tapaamisten, kokousten ja tilaisuuksien järjestämisestä, hoidat matkajärjestelyjä sekä avustat hallinnollisissa tehtävissä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu sisäisen viestinnän tehtäviä, vieraiden vastaanotosta huolehtimista sekä toimiston juoksevien asioiden hoitamiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä käsitellään myös luottamuksellisia asioita, minkä tuoman vastuun olet sisäistänyt.

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, kokemusta monipuolisista toimistotehtävistä sekä IT-perustaitoja (mm. MS Office). Puhut sujuvasti suomea ja englantia, muu kielitaito on eduksi. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja toimit joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on kykyä organisoida ja järjestellä tehtäviä sekä tehdä systemaattisesti priorisointia arjen kiiretilanteissa. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja osoitat erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa perheyrityksessä, mielenkiintoisen tehtäväkentän ja
mahdollisuuden kehittää pitkäjänteisesti osaamistasi. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista. Pääset työskentelemään kasvavan ja menestyvän yrityksen aitiopaikalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 pe 9.6. klo 9-11 ja to 15.6. klo 12-14. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si MPS:n sivuilla18.6.2017 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *