Voileipäleivos
Annoskoko: 4

Kalaneuvos voileipäleivos Annoskuva Kalaneuvos

Valmistusaineet

8 palaa tummaa täysjyväleipää
4 palaa vaaleaa paahtoleipää
200 g jokiravunpyrstöjä
250 g lämminsavukirjolohta
100 g kylmäsavukirjolohta
1 rkl kermaviiliä
2 rkl smetanaa
2 dl majoneesia
tilliä
ruohosipulia
1 rkl sitruunamehua

Tee näin

Täyte 1
Hienonna ravunpyrstöt ja tilli. Lisää rapujen joukkoon smetana ja kermaviili, sekoita ja maista.

Täyte 2
Hienonna ruohosipuli ja raavi lämminsavulohi haarukalla pienemmiksi paloiksi. Lisää majoneesi ja sitruunamehu lohen ja ruohosipulin joukkoon. Sekoita ja maista.

 

1. Leikkaa leivistä pyöreitä paloja esim. lasin tai timbaalin avulla.

2. Kokoa leivos laittamalla tumma leipä alimmaksi, kokoa päälle lohimajoneesia ja toinen tumma leipä. Levitä rapumassa ja laita vaalea leipä kanneksi.

3. Voitele päällimmäinen leipä ohuelti majoneesilla.

Koristele kylmäsavulohella ja tillillä.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet