Savukirjolohi-perunakupit

Kalaneuvos savukirjolohi perunakupit Kalaneuvos

Valmistusaineet

8 pientä perunaa keitettynä
100 g Kalaneuvoksen savukirjolohifileetä
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
1 punasipuli hienonnettuna
1 rkl hienonnettua tilliä
½ sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria
rypsiöljyä

Tee näin

  1. Leikkaa perunat puoliksi ja koverra sisus pienellä lusikalla kulhoon. Tämä tulisi tehdä, kun perunat ovat vielä lämpimiä.
  2. Asettele perunan kuoret uunipellille ja ripottele pintaan suolaa, pippuria sekä rypsiöljyä.
  3. Paahda kuoret 180-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja rapeita.
  4. Murskaa perunan sisus kulhossa haarukalla ja lisää savukirjolohi ja loput ainekset.
  5. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita. Täytä rapeat perunankuoret massalla.
  6. Tarjoile pienenä suupalana tai alkupalana.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet