Kalaneuvos kylmäsavukirjolohi Apero

Kalaneuvos Kalaneuvos

Valmistusaineet

150 g Kalaneuvos kylmäsavulohisiivua
1/2 avokado
2 rkl limettimehua
1 pieni punasipuli
2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. tilliä ja ruohosipulia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
pieniä kuivattuja ruisleipäsiä

Tee näin

1. Hienonna lohisiivu.

2. Poista kivi avokadon puolikkaasta ja kuori avocado. Pilko pieniksi paloiksi ja mausta limettimehulla.

3. Kuori ja hienonna sipuli.

4. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna täytteen maustua viileässä noin tunti ennen tarjoilua.

Nostele täyte leipäsille ennen tarjoilua.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet