Mustikkagraavattu siika

Annoskoko: 16 suupalaa 1 pv 10 min

Arvio:

4.43

Graavisiika

Maustaminen mustikalla tai muilla mauilla on helppoa

Voit maustaa graavatun siian monilla eri mausteilla tai nesteillä, kuten ginillä, mustikalla, puolukalla…rohkeimmat voivat kokeilla jopa tervaa, piparkakkumaustetta tai muuta eksoottista! Katso mustikkagraavatun siian reseptivideo alta ja valmista sen mukana!

Mustikkagraavattu siika reseptivideo

Valmistusaineet

  • n. 400 g Kalaneuvos siikafilee
  • 1 rkl karkeaa ruususuolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl rouhittua valkopippuria
  • 15 g mustikkajauhetta

lisäksi:

  • pakastekuivattuja mustikoita
  • punajuurisipsejä
  • versoja
  • maalaispatonkisiivuja
  • voita

Mustikkagraavattu siika ohje

  1. Suolaa, sokeroi ja pippuroi siikafilee. Kääri kala leivinpaperiin, pussita se tiiviisti. Annan maustua vuorokauden ajan jääkaapissa.
  2. Pyyhi maustuneen kalan pinta puhtaaksi.
  3. Ripottele pinnalle tasainen kerros mustikkajauhetta ja leikkaa kala fileerausveitsellä ohuiksi siivuiksi.
  4. Kokoa siivut kevyesti voidelluille patonkiviipaleille.
  5. Koristele leivät pienellä punajuurisipseillä, versoilla, pakastekuivatuilla mustikoilla ja vie heti tarjolle.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet
Reseptin ravintosisältö / annos

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Annoskoko 31 g

Energia 41 kcal

Proteiini 5 g

Hiilihydraatit 2 g

Rasva 1 g

Tyydyttynyt rasva 0 g

Ravintokuitu 0 g

Suola 0.5 g

Sokeri 2 g

Kolesteroli 12 mg