Täytetty kalafilee

Annoskoko: 4

Täytetty kalafilee resepti Kalaneuvos

Valmistusaineet

Kalafilee (esim. siika, taimen, kirjolohi tai nieriä)
suolaa
valkopippuria myllystä
2 rkl sitruunamehua

täyte:
100 g tuorejuustoa, esim. kantarellilla maustettua
8 basilikanlehteä
2 siivua Kalaneuvos kylmäsavukirjolohta

Tee näin

  1. Leikkaa kalafileet kahteen osaan, lisää suola ja laita neljä palaa uunipaperille nahkapuoli alaspäin.
  2. Mausta sitruunamehulla ja valkopippurilla. Levitä tuorejuusto, kylmäsavukirjolohiviipaleet ja basilikanlehdet fileiden päälle ja laita päällimmäiseksi neljä fileepalaa.
  3. Paista fileet voissa molemmin puolin. Laita palat uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia, tai kunnes ne ovat kypsiä.
Takaisin resepteihin Tulosta sivu

Jätä arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.