Kylmäsavulohipasta
Annoskoko: 4 30 min

Kylmäsavulohipasta – nopea arkiruoka kylmäsavulohesta
Kylmäsavulohipasta tagliatelle on arjen nopea pikaruoka, mikä valmistuu alusta loppuun vain puolessa tunnissa. Tämä ruoka ei vaadi suurempia alkuvalmisteluja. Aikaa vievin osuus tämän ruoan valmistuksessa on pastan keittäminen. Kylmäsavulohen tilalle voit tässä ruoassa käyttää vaikka graavikirjolohifileetä siivuina ja ruoka onnistuu hyvin myös ilman pähkinöitä.
Yrteillä saat helposti lisämakua pastakastikkeeseen; kokeile lisätä joukkoon vaikka tuoretta persiljaa tai tilliä. Varaa pastan seuraksi joko höyrytettyjä kasviksia tai rapeaa salaattia, niin täydellinen ateria on valmis! Katso alta reseptivideo ja valmista helposti perässä!
Valmistusaineet
- 200 g Kalaneuvos kylmäsavulohta tai kylmäsavukirjolohta siivuina
- 1 pieni sipuli
- 1 tl voita
- 300 g Tagliatelle nauhapastaa
- 2 rkl kaprista
- 3 dl kevytkermaa
- 1 tl sitruunamehua
- 1 tl kasvislientä
- 1 tl pippuria
- 1 tl valkosipulisuolaa
- 3 rkl valkoviiniä
- 100 g cashewpähkinöitä
- 1 kananmuna
Kylmäsavulohipasta ohje
- Hienonnan sipuli ja kuullota se voissa.
- Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan vedessä.
- Hienonna kaprikset ja suikaloi kirjolohi.
- Lisää kaprikset, lohi ja kerma kuullotetun sipulin joukkoon ja hauduta 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
- Lisää kasvisliemi, sitruunamehu, valkosipulisuola ja viini. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
- Paahda cashewpähkinät pannulla ilman rasvaa.
- Kaada tagliatellen keitinvesi pois ja sekoita raaka kananmuna pastan joukkoon.
- Annostele tagliatelle lautasille, lisää kylmäsavulohikastiketta ja ripottele pinnalle cashewpähkinöitä.
Reseptiin sopivia Kalaneuvoksen tuotteita
Reseptin ravintosisältö / annos
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Annoskoko 365 g
Energia 700 kcal
Proteiini 33 g
Hiilihydraatit 75 g
Rasva 28 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 5 g
Suola 1.3 g
Sokeri 7 g
Kolesteroli 101 mg