Graavikirjolohi-suupalat

Annoskoko: 10 suupalaa

Graavikirjolohisuupalat Kalaneuvos

Valmistusaineet

10 viipaletta perunalimppua tai saaristolaisleipää
100 g tuorejuustoa, esim. piparjuurenmakuista
100 g raejuustoa
200 g Kalaneuvos graavikirjolohta siivuina
1 tl rouhittua mustapippuria

koristeluun:
½ dl puolukoita
5 vartta ruohosipulia

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet

Tee näin

  1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen 4 osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3–4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
  2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.

Vinkki: leiväksi sopii hyvin myös mallasleipä.

Yhteistyössä Elixirin, Sydänliiton ja Muurlan kanssa.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu