Graavikirjolohi-suupalat

Kalaneuvos graavi kirjolohi Kalaneuvos

Valmistusaineet

10 viipaletta perunalimppua tai saaristolaisleipää

100 g tuorejuustoa, esim. piparjuurenmakuista

100 g raejuustoa

200 g Kalaneuvos graavikirjolohta siivuina

1 tl rouhittua mustapippuria

 

Koristeluun

½ dl puolukoita

5 vartta ruohosipulia

Tee näin

  1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen 4 osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3–4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
  2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.

Vinkki: leiväksi sopii hyvin myös mallasleipä.

Yhteistyössä Elixirin, Sydänliiton ja Muurlan kanssa.

Takaisin resepteihin Tulosta sivu
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet