Julkaistu: 23.04.2024

Kalaneuvos mukana tukemassa Team Rynkebytä

Kalaneuvos sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 29.6. – 6.7.2024.

Tulevana kesänä Team Rynkebyhyn osallistuvat pyöräilijät hyppäävät satulaan ja polkaisevat matkaan kohti Pariisia kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi. Kalaneuvos Oy on solminut Team Rynkebyn kanssa tänä vuonna kultasponsorisopimuksen.

Kalaneuvos tukee hyvää asiaa, sillä kerätyt varat lahjoitetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Lasten syöpätutkimukselle tarvitaan näkyvyyttä ja suoraa tukea, jotta elintärkeä tutkimus voi jatkua.

Tänä vuonna Team Rynkebyhyn osallistuu 2 349 pyöräilijää ja 505 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 66 paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa. Kaikkiaan 22 toimintavuotensa aikana Team Rynkeby on kerännyt yhteensä 85,8 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Kalaneuvoksen laskentapäällikkö Mikko Pirttilä on yksi pyöräilyyn osallistujista. Mikko luovutti juhlallisesti kultasponsoritodistuksen Kalaneuvoksen myyntijohtaja Pasi Kuosmaselle.

”Mikko, lämmin kiitos omasta henkilökohtaisesta panoksestasi hyvään Rynkebyn Pariisi -pyöräilyn muodossa. Olen myös ylpeä yrityksestämme, että olemme tukemassa erinomaisen tärkeää asiaa. Joka viikko Suomessa sairastuu syöpään keskimäärin 3 lasta, joista hyvien hoitojen ansiosta nykyisin suurin osa paranee. Kaikki kuitenkaan eivät selviä, ja syöpä vie Suomessa edelleen useita lapsia joka vuosi. Myös niille perheille, joiden lapset selviävät syövästä on sairastuminen elämän pysäyttävä asia ja tuki jonka mm Sylva voi tuoda on erittäin tärkeää. Olemme siis mukana tekemässä hyvää – iso ilo ja kunnia olla mukana tällä matkalla. Tsemppiä Team Rynkebylle ja Sinulle, toivottaa Pasi ja koko Kalaneuvoksen väki.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit