Julkaistu: 28.03.2024

Kalaneuvos kirjolohisuikaleet kerma-hunajamarinadissa valittiin finalistiksi vuoden 2024 Seafood Excellence Global Awards -kilpailussa

Seafood Expo Global Kalaneuvos

Kalaneuvos Kirjolohisuikaleet kerma-hunajamarinadissa on valittu vuoden 2024 Seafood Excellence Global Awards -kilpailun parhaan vähittäiskaupan tuotteen -kategorian finalistiksi. Kilpailun voittajat valitaan ja julkistetaan 23. huhtikuuta 2024 Seafood Expo Global/Seafood Processing Global – tapahtuman aikana, joka järjestetään 23.-25. huhtikuuta Barcelonassa, Espanjassa.

Helpoilla ja herkullisesti maustetuilla kirjolohisuikaleilla voit nopeuttaa päivittäistä ruoanlaittoasi. Kalasuikaleista löydät uutta inspiraatiota ja houkuttelevia makuja ruokavalioosi ja saat lisättyä kalan käyttöä päivittäisissä aterioissasi. Voit nauttia nopeasta ja maukkaasta ruoasta myös arkisin. Poimi kermaisen hunajainen tai raikas sitruunakalasuikale ateriaasi tai luo itse uusia makuja natural vaihtoehdolla. Vastuullisesti tuotetut kalasuikaleet valmistetaan kirjolohesta. Ne valmistuvat muutamassa minuutissa ja sopivat mm. salaatteihin, risottoihin, pastoihin ja suolaisiinpiirakoihin. Maukkaat kalasuikaleet tuovat ruoanlaittoon monipuolisuutta. Kirjolohisuikaleet on helppo ja herkullinen tapa saada vaihteluta ja uutta makua arkeen.

Seafood Excellence Global Awards -kilpailussa esitellään ja tunnustetaan parhaat Expossa esitellyt kalatuotteet. Kalaneuvos kirjolohisuikaleet kerma-hunajamarinadissa on esillä kolmipäiväisen tapahtuman aikana Seafood Excellence Global -osastolla, joka sijaitsee Galleriassa hallien 4 ja 5 välissä, ja ne ovat nähtävissä myös Expon verkkosivuilla osoitteessa www.seafoodexpo.com/global/seafood-excellence-global-awards-product-showcase.

Kalaneuvos on esillä Barcelona Seafood Expo Globalissa kolmatta kertaa. Löydät meidät Suomen paviljonginsta hallista 2 osastolta numero A 401. Olette lämpimästi tervetulleita keskustelemaan tarkemmin ja maistamaan herkullisia lämminsavukirjolohi- ja loimu Liekki kirjolohifileetuotteitamme. Nämä tuotteet on valmistettu itse kasvattamastamme kalasta, jotka olemme savustaneet ja loimuttaneet Suomessa. Meiltä löytyy myös laaja valikoima muita herkkuja mm. kylmäsavu-, graavi- ja lämminsavustetut kirjolohi- ja lohituotteet sekä kirjolohen mätiä.

Alla kaikki uutuus tuotteemme, jotka osallistuivat Seafood Excellence Global Awards – kilpailuun:

  • Kalaneuvos Natural kirjolohisuikaleet, 250 g
  • Kalaneuvos Sitruunamarinoidut kirjolohisuikaleet, 250 g
  • Kalaneuvos Kerma-hunajamarinoidut kirjolohisuikaleet, 250 g
  • Kalaneuvos Suomalainen Premium Pastöroitu Kirjolohenmäti, 80 g
  • Kalaneuvos loimukirjolohifilee, pala 150 g

Nordic Fish Oy on suomalainen perheyritys, jonka alle kuuluvat mm. kalankasvatuskonserni Nordic Trout sekä kalanjalostuskonserni Kalaneuvos.

Nordic Trout Ab ja sen ruotsalainen tytäryritys Nordic Trout Sweden AB ovat erikoistuneet kalankasvatukseen. Kalankasvatuksen noin 30 toimipistettä sijaitsevat Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Nordic Troutin kalankasvatuksen juuret ulottuvat 1960-luvulle asti ja kasvatuksen vuosivolyymi on nykyään noin 9 miljoonaa kiloa.

Kalaneuvos Oy on valmistanut laadukkaita kalatuotteita jo vuodesta 1975 lähtien. Yritys toimii Suomessa Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa. Kalaneuvos on edelläkävijä kalanjalostuksessa, kalan tukkukaupassa, maahantuonnissa ja viennissä. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalatuotteita Kalaneuvos-tuotemerkillä ja kaupan Private Label -merkeillä. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat taidokkaasti jalostetut ja valmistetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet. Kalaneuvos -konserniin kuuluu Turussa ja Kaskisissa toimiva Martin Kala Oy, joka on Suomen suurin silakkafileen valmistaja. Kalanjalostuskonserni käsittelee vuosittain yli 15 miljoonaa kalakiloa.

Tietoja Seafood Expo Global ja Seafood Processing Global tapahtumasta:

Seafood Expo Global ja Seafood Processing Global muodostavat maailman suurimman kala-alantapahtuman. Tuhannet ostajat ja toimittajat ympäri maailmaa osallistuvat vuotuiseen, kolmipäiväiseen tapahtumaan, verkostoitumaan ja hakemaan uusia kumppanuuksia. Messuille osallistuvat henkilöt edustavat maahantuojia, viejiä, tukkukauppiaita, ravintoloita, vähittäiskauppaketjuja, hotelleja ja muita vähittäis- ja ravitsemisalan yrityksiä. Näyttelyn toimittajat tarjoavat uusimmat kala- ja äyriäistuotteet, jalostus- ja pakkauslaitteet sekä kalamarkkinoiden palvelut.

Seafood Expo Global esittelee kala- ja äyriäistuotteiden uusimpia tuotteita – tuoreita, pakastettuja, säilykkeitä, korkean lisäarvon jalostettuja ja pakattuja tuotteita – maailmanlaajuisille kala-alan asiakkaille, mukaan lukien kaupan, ravintolat, hotellit, catering-palvelut, maahantuojat, jakelijat ja muut vähittäis- ja ruokapalveluyritykset.

Seafood Processing Global esittelee myös kalojen ja merenelävien prosessoinnin eri mahdollisuuksia, mukaan lukien pakkausmateriaalit ja -laitteet, jäähdytys- ja pakastuslaitteet ja -tarvikkeet, primaarikäsittelylaitteet, sekundäärikäsittelylaitteet, hygienia- ja laadunvarmistuspalvelut.

Tietoja Seafood Excellence Global Awards -palkinnoista:

SeafoodSource.com on näyttelyn virallinen media. Näyttelyn on tuottanut Diversified Communications, kansainvälinen kala- ja äyriäisalan näyttelyiden ja median johtava toimija. https://www.seafoodexpo.com/global/seafood-excellence-global-awards-product-showcase/

Article in English:

Kalaneuvos Rainbow Trout Strips in Cream-Honey Marinade Selected as a Finalist in the 2024 Seafood Excellence Global Awards — Kalaneuvos

Kalaneuvos yhteystiedot:

Mari Heikkilä

Export Manager

Kalaneuvos Oy

mari.heikkila@kalaneuvos.fi

Tel.: +358 10 4111 420

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *